Vacature Secretaris

Secretaris in Nieuw-Vennep

  • Getsewoudweg 2, 2151 MS Nieuw-Vennep

Meehelpen op jeugdland

Vacatures, stages en vrijwillgerswerk

Help jij ons met het werven van donateurs, aanvragen van fondsen en benaderen van bedrijven?

Allerlei hulp

Hulp bij grote activiteiten, opruimen van gebouw en terrein, schilderen, overige activiteiten met kinderen, etc. Op Jeugdland is voor iedereen wat te doen.

Klussers

Handige klussers voor grote en kleine klussen op het terrein en in het clubhuis of reparatie van de skelters en speeltoestellen.

Toezicht houden en netjes houden van het huttendorp. Kinderen stimuleren om samen te werken en zorgen dat er veilig gebouwd wordt.

Groene vingers

Wij zoeken mensen met groene vingers voor groot en klein groenonderhoud, van schoffelen tot de snoeien, van grasmaaien tot bosmaaien.

Speeltuinbendeleiders

Vind jij het leuk om activiteiten voor kinderen met en zonder beperking te organiseren en te begeleiden, neem dan snel contact met ons op.

Wij zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid om ons bestuur te versterken, taken worden in overleg vastgesteld.

Secretaris

Wij zijn op zoek naar een secretaris die ons bestuur wil versterken.

Sportievelingen

Sportievelingen die het leuk vinden om sport- en spelactiviteiten te organiseren en te begeleiden op Jeugdland.

Avonturiers die het leuk vinden om stoere activiteiten voor oudere kinderen (9+) te organiseren en te begeleiden.

Creatief bezig zijn met diverse knutselmaterialen, activiteiten bedenken en kinderen begeleiden die mee doen met de knutselactiviteit.

Aan de balie ben je het aanspreekpunt van Jeugdland. Je schrijft kinderen in die komen spelen en verkoopt en maakt kleine versnaperingen.

Maatschappelijke stage

Ben je op zoek naar een leuke maatschappelijke stage? Bij Jeugdland kunnen we altijd hulp gebruiken. Neem tijdens openingstijden contact op met , de coördinator van Jeugdland, of stuur ons een mail.

MBO stage

MBO studenten zijn van harte welkom op Jeugdland voor hun maatschappelijke stage.Wij hebben geen SBB accreditatie, dus je kunt bij ons niet terecht voor een vakinhoudelijke stage. Bespreek dit goed met je opleiding!


De Stichting Jeugdland Nieuw-Vennep zoekt enthousiastelingen die met een frisse blik zitting willen nemen in het bestuur.

Wij zijn op zoek naar een secretaris en een algemeen bestuurslid. Taken en werkzaamheden worden in onderling overleg verdeeld.Functie:secretaris
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jeugdland Nieuw-Vennep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Secretaris Jeugdland Nieuw-Vennep 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures