Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Sassenheim

Pedagogisch Medewerker | KDV Tovertuin Sassenheim

Stap binnen in de wereld van in Sassenheim, waar jij als pedagogisch medewerker op de kinderopvang hét verschil maakt. De plek waar jij een veilige haven creëert en waar kinderen spelenderwijs groeien en bloeien. Elke dag sta je klaar, niet alleen voor de kinderen maar ook voor je collega's. Als pedagogisch medewerker heb je een positieve impact op de opvoeding en het welzijn van de kinderen. Bij , is jouw expertise goud waard. Zin om te ontdekken of wij jouw ideale werkgever zijn? Join us!

Pedagogisch Medewerker | KDV Tovertuin Sassenheim

clock

Over de locatie

In Sassenheim vind je onze kleinschalige, gezellige locatie aan de Menneweg. Door de grote ramen is het heerlijk licht binnen. Hier raken de kinderen niet uitgespeeld. Buiten op ons plein is het altijd dolle pret. Wij maken ook graag uitstapjes, de bolderkar staat al klaar. Bijvoorbeeld boeken uitzoeken bij de bieb of naar de kinderboerderij! Het is gratis parkeren en er is altijd voldoende parkeerruimte. Er zijn 2 groepen; een babygroep en een peutergroep midden in het bruisende centrum van Sassenheim.

 • Een goed salaris conform CAO Kinderopvang, schaal 6;

 • Werk in een professionele en toegankelijke kinderopvang;

 • 26 vakantiedagen, 3% eindejaarbonus en een collectieve zorgverzekering;

 • Korting op een nieuwe fiets of je sportabonnement;

 • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling: 600+ trainingen in de online Academie;

 • Korting op kinderopvang bij .

Dit ben jij

checkmarkshape
 • Een kindgerichte opleiding op mbo 3 of 4 niveau, of een hbo-opleiding waarin de ontwikkeling van kinderen centraal staat. Vanaf het 4e jaar mag jij aan de slag op de kinderopvang;

 • Oprechte interesse in kinderen, open-minded, actief en zorgzaam;

 • Je bent een teamspeler die graag samenwerkt;

 • Je bent vrolijk, actief en neemt graag initiatief.

Wat ga je verdienen?

Wil je weten wat je gaat verdienen als je bij aan de slag gaat als pedagogisch medewerker? Vul snel de salarischeck in met jouw gewenste uren en jaren ervaring en je komt achter je bruto maandsalaris.

Doe de diplomacheck!

Wil je weten of jouw diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker? Of dat je wellicht al met een aanvullend bewijs bij ons aan de slag mag? Vul jouw diplomanaam in en ontdek het gelijk.

Een salaris passend bij jouw werkervaring (o.b.v. CAO Kinderopvang).

Een collectieve zorgverzekering.

Het sollicitatieproces

Benieuwd naar het sollicitatieproces bij ? Hieronder staat per stap beschreven wat je kan verwachten van jouw Journey. Solliciteer snel en maak het zelf mee! Heb je nog vragen of verbeteringen over het sollicitatieproces, mail naar .Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Partou via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Pedagogisch Medewerker Partou 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures