Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Sassenheim

  • Redactie Kaag
  • 16-01-2024

Scouting is een geweldige hobby, waarbij je kinderen zich echt ziet ontwikkelen. Daarnaast doe je als vrijwilliger waardevolle ervaring op op het gebied van leiding geven, organiseren en verantwoordelijkheid nemen.Met een Scouting-achtergrond kom je er wel!

Dus ben je enthousiast, kan je goed met kinderen en jongeren omgaan en lijkt het je leuk hen te begeleiden bij hun wekelijkse Scoutingavontuur? Of heb je misschien bestuurlijke of andere kwaliteiten die je wilt inzetten? Dan is Scoutinggroep Scojesa opzoek naar jou! Je kunt bij ons terecht als jeugdleiding van een bepaalde leeftijdsgroep, als bestuurslid of in een ondersteunende rol. Meer dan een paar uurtjes per week ben je er niet aan kwijt, maar meer kan altijd. Mocht je interesse hebben in een vrijwilligersfunctie bij Scoutinggroep Scojesa dan kun je contact opnemen met via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Voor alle functies geldt dat je lid wordt van Scouting Nederland , de contributie hiervoor wordt door de vereniging betaald. Voor je inzet ontvang je geen vergoeding, maar eventuele kosten van trainingen etcetera kunnen wel vergoed worden.

Leiding bij de Bevers
De Bevers zijn onze jongste speltak, jongens en meisjes tussen de 5 en 7 jaar. Elke zaterdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 hebben zij hun leukste momenten van de week waarbij er geknutseld wordt, geklauterd in ons eigen klimbos of erop uit, al dan niet in de fantasiewereld van het dorp Hotsjietonia. De Bevers hebben een enthousiast jong leidingteam wat versterking zoekt.
Je bent ongeveer 4 uurtjes per week kwijt aan deze speltak, naast de eigen opkomst is er altijd wat voorbereiding die je vaak zelf kan indelen. Heb je interesse, neem dan contact op met via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


Functie: vrijwilliger Startdatum: 15-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: Lagere school Contracttype: Vrijwilliger Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scoutinggroep Scojesa Sassenheim via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:unknown
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scoutinggroep Scojesa Sassenheim via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Onbekend – Onbekend Scoutinggroep Scojesa Sassenheim 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures