Vacature Medewerker Schoonmaak

Medewerker Schoonmaak in Sassenheim

Medewerker Schoonmaak

Ben jij een schoonmaker of schoonmaakster die goed zelfstandig kan werken? Wij zoeken een enthousiaste, hardwerkende medewerker schoonmaak voor locatie Hafakker in Noordwijkerhout en voor diverse locaties in de Regio (Sassenheim, Voorhout, Lisse). De werktijden zijn in de ochtend- en/of avonduren (tot 21.00 uur) en worden in overleg met jou afgestemd.

Waar ga je werken?

Raamwerk is een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Het Facilitair Bedrijf Hafakker/Regio verzorgt de schoonmaak op dagbestedingslocaties, woonlocaties en kantoren op het Hafakkerterrein in Noordwijkerhout en op diverse woongroepen in de Regio (Sassenheim, Voorhout, Lisse).

Specificaties

^

Vacaturenummer

# 24-09

Plaats

Noordwijkerhout en omliggende gemeenten

Locatie

Hafakker en Regio, diverse woningen en dagbestedinglocaties

Aantal uur

16

Sluitingsdatum

11 maart 2024

Wat ga je doen?

Als medewerker schoonmaak maak je schoon op woningen, kantoren en/of dagbestedingsruimtes. Ook kan je ondersteunen bij overige werkzaamheden, zoals in de linnenkamer, dit allemaal in goed overleg. De werktijden zijn in de ochtenden en/of vanaf 16.00 uur, voor minimaal drie uur per dag. De werkuren kun je in onderling overleg afstemmen. Daarbij houden we rekening met jouw situatie. Werken onder schooltijd behoort tot de mogelijkheden. Als je voor een aantal dagen per week beschikbaar bent, nodigen wij je ook van harte uit te solliciteren!

Wat breng je mee?

Je beschikt over een "handen uit de mouwen"-mentaliteit en werkt zelfstandig. Je hebt ervaring met en inzicht in schoonmaakwerkzaamheden. Je bent hulpvaardig en bent flexibel inzetbaar. Wij vinden het belangrijk dat je respectvol met cliënten omgaat. Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs (geen vereiste).

Wat bieden wij?

  • Inschaling volgens cao gehandicaptenzorg FWG 15: €1.961,= - €2.617,= bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%) en fietsplan.
  • Tijdens vakantie of ziekte van collega's is de mogelijkheid om meer uren te werken.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor meer informatie naar Steven van Aller (Hoofd Facilitair Hafakker en Regio) via .

Werken bij Raamwerk maakt het verschil.

Solliciteer voor Medewerker Schoonmaak

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.Functie:medewerker schoonmaak
Startdatum:26-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2617 – 2617
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Medewerker Schoonmaak Het Raamwerk 26-02-2024

Bekijk ook andere vacatures