Vacature Medisch Secretaresse MDL

Medisch Secretaresse MDL in Leiden

Alrijne Zorggroep

Medisch secretaresse MDL/Endoscopieafdeling

 • Ziekenhuis
 • Leiderdorp, Leiden, Alphen aan den Rijn
 • MBO
 • 20 - 24
Medisch secretaresse MDL/Endoscopieafdeling

Je hebt nog 16 dag(en) om te solliciteren

Wij zijn op zoek naar:

Medisch secretaresse MDL/Endoscopieafdeling

Een uitdagende én dynamische baan. Een team waar zorg op één staat, maar ook tijd en aandacht is voor elkaar. Klinkt dit als iets voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer voor deze functie voor 20-24 uur per week waarin je bijdraagt aan kwalitatieve endoscopische zorg in de regio.

Dit zegt je collega

'Er is geen polikliniek waar jouw werkzaamheden afwisselender zijn dan bij ons. Doordat je op verschillende locaties werkt is geen dag hetzelfde. Je komt te werken in een groot kundig team dat zich met zijn allen inzet de beste zorg te verlenen aan de patiënten. De samenwerking in ons team is dan ook echt iets waar we trots op zijn!

''

- Jolanda Buschgens, medisch secretaresse

Wat zijn je belangrijkste taken?

 • Je bereidt de poliklinische spreekuren en endoscopieprogramma's voor. Ook begeleid je deze en handel je deze af;
 • Je ontvangt, informeert en begeleidt patiënten en staat hen (telefonisch) te woord;
 • Je bent verantwoordelijk voor de correspondentie, het agendabeheer, het maken van afspraken en het vastleggen van patiëntgegevens in het ziekenhuisinformatiesysteem;
 • Je beheert spreekuurroosters van specialisten/verpleegkundigen en werkt vanuit verschillende applicaties.

Wat bieden we jou?

Bij Alrijne zorgen we goed voor mensen; patiënt, bewoner en medewerker. Jouw toekomst staat bij ons centraal. Je mag rekenen op een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden waaronder:

 • Een startsalaris van maximaal € 3.440 (FWG 35) op fulltime basis;
 • Een jaarcontract met een proefperiode van een maand. De intentie is om dit contract na een jaar om te zetten naar een vast contract;
 • Een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33% ;
 • De mogelijkheid en tijd je binnen je aandachtsgebieden te ontwikkelen;
 • Een speciale fiscale regeling om met veel voordeel producten aan te schaffen. Bijvoorbeeld een fiets, smartphone of cadeaubonnen voor Bol.com en Coolblue;
 • Verschillende kansen en ontwikkelingsmogelijkheden (binnen de PVE Interne Mens). Ook hebben we een uitgebreide, gunstige opleidingsregeling. Trainingen kun je volgen wanneer je maar wilt via Goodhabitz .

Als medisch secretaresse ga je werken op de polikliniek MDL en de Endoscopieafdeling op alle drie de locaties, met name in Leiden en Leiderdorp. Op de polikliniek en de Endoscopieafdeling worden zowel klinische als poliklinische patiënten met maag-, darm-, lever- en longziekten onderzocht en behandelt. Je komt terecht in een hecht en divers team dat bestaat uit 12 MDL-artsen, 2 verpleegkundig specialisten, 1 verpleegkundig specialist in opleiding, (endoscopie)verpleegkundigen, 13 medisch secretaresses en 2 planners. Binnen het team heerst een goede sfeer en hebben we veel lol met elkaar.

Wat breng je mee?

 • Je bent in het bezit van het diploma Medisch Secretaresse of hebt de ambitie deze te behalen;
 • Je beschikt over een vlotte, accurate typevaardigheid en hebt ervaring in het werken met geautomatiseerde systemen;
 • Je hebt van nature een servicegerichte en klantvriendelijke instelling;
 • Je bent flexibel inzetbaar. Dit betekent dat je op termijn ook inzetbaar bent op andere twee poliklinieken binnen de PVE Interne Mens, de polikliniek Interne Geneeskunde en Longgeneeskunde;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Over Alrijne

Alrijne is een zorggroep die bestaat uit Alrijne ziekenhuis (met locaties in leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn), verpleeghuis Leythenrode en verpleeghuis Oudshoorn. Bij Alrijne geloven we in oprechte aandacht. Oprechte aandacht voor alle patiënten en bewoners in onze ziekenhuizen en verpleeghuizen, zodat we elke dag betere zorg kunnen verlenen. En oprechte aandacht voor onze collega's, zodat we iedereen een gezonde, veilige en inspirerende werkomgeving kunnen bieden. Als één van de grootste werkgevers in onze regio is dat ons doel. Wij zorgen voor mensen die voor mensen zorgen.

Solliciteren?

Voorafgaand aan de indiensttreding vragen we je een VOG (=Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

Heb je in de tussentijd vragen over deze functie? Neem dan contact op met Alissa Stevenhagen-den , Endoscopieafdeling: 071 58 285 42 of .

Jouw werkgebied:

Organisatie ondersteunend

Wil je meer weten over de vacature/opleiding of wil je eerst kennismaken? Neem dan contact op met:

Alissa Stevenhagen - den Bel viaFunctie:medisch secretaresse mdl
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3440 – 3440
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alrijne Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Medisch Secretaresse MDL Alrijne Zorggroep 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures