Vacature Mbb'er Radiotherapie/Radiotherapeutisch Laborant

Mbb'er Radiotherapie/Radiotherapeutisch Laborant in Leiden

(Senior) MBB'er Radiotherapie/Radiotherapeutisch laborant

max. € 4.816,- 24-36 uur hbo bepaalde tijd met uitzicht op vast

Je hebt nog 224 dag(en) om te solliciteren

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als radiotherapeutisch laborant in een bruisende omgeving? Sta jij aan het begin van je carrière of ben je juist toe aan een nieuwe stap? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Voor de afdeling Radiotherapie zijn wij op zoek naar een radiotherapeutisch laborant. In deze functie lever je hoog complexe, multidisciplinaire zorg en werk je samen in een team van assisterend laboranten, radiotherapeutisch laboranten en seniorlaboranten. Daarnaast is er binnen het LUMC een aantal advanced practioners die nauw betrokken zijn bij de implementatie van nieuwe technieken op de werkvloer. Met enige regelmaat word je als radiotherapeutisch laborant ook betrokken bij (research) projecten. Binnen onze afdeling zijn onder andere de volgende aandachtsgebieden te onderscheiden: Treatment, Pre Treatment Imaging (PTI), Treatmentplanning, Image Guided Radiotherapie (IGRT), brachytherapie en praktijkbegeleiding. Je start in eerste instantie met één of twee aandachtsgebieden, in dit geval Treatment en PTI, later kun je ontwikkelen binnen andere aandachtsgebieden.

Wat neem je mee?

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
  • MBRT opleiding heb je (bijna) afgerond of je bent in het bezit van het getuigschrift voor radiotherapeutisch laborant.
  • Een enthousiaste, collegiale en leergierige houding wordt verwacht voor deze positie.

Wat bieden we jou?

Door gezondheid gedreven; dat is onze missie. Dit geldt uiteraard niet alleen voor onze patiënten maar ook voor onze medewerkers. Met Future@Work garanderen wij een plezierige werkomgeving en bieden wij ruimte voor ontwikkeling. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook ben je als medewerker van het LUMC aangesloten bij het ABP pensioenfonds. Dit betekent dat maar liefst 70% van je pensioenpremie betaald wordt door het LUMC en je daardoor netto meer salaris over houdt. Wel zo fijn!

Waar ga je werken?

De afdeling Radiotherapie van het LUMC vormt sinds 2015 samen met de afdeling Radiotherapie van het Reinier de Graaf (Delft) één geïntegreerde afdeling. Op onze gezamenlijke afdeling zijn 22 stafleden en 8 klinisch fysici werkzaam, waarbij door de zorginhoudelijke disciplines gerouleerd wordt over beide locaties. Op locatie LUMC beschikken wij over vijf versnellers en op locatie RdG over twee. De afdeling speelt een voortrekkersrol op het gebied van brachytherapie. Door de grootte van de afdeling en de verschillende locaties zijn er veel ontwikkelmogelijkheden voor jou als radiotherapeutisch laborant. Ben je op zoek naar meer uitdaging en afwisseling in je werkplek als (ervaren) radiotherapeutisch laborant? In de regio Leiden - Delft hebben wij jou iets unieks te bieden: het LUMC en HollandPTC werken namelijk intensief samen op het gebied van radiotherapie en protonentherapie. Zo bieden wij jou de unieke mogelijkheid om je loopbaan verder in te vullen zoals dat past bij jouw wensen en ideeën. Denk bijvoorbeeld aan een specialisatie op een bepaald toestel, het meewerken aan wetenschappelijk onderzoek of een (tijdelijke) overstap naar Holland PTC.

Waar staan wij voor?

Onze gezondheid is ons grootste goed. Meer dan in enig ander beroep, kun je in de gezondheidszorg het hele spectrum van de mensheid in de volle breedte waarderen. LUMC, als academisch medisch centrum, omarmt die diversiteit ten volle! Wij streven naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en (internationaal) onderzoek, en zijn ons er terdege van bewust, dat, om een creatieve, inspirerende werkplek te zijn, het van essentieel belang is, dat iedereen zich thuis, veilig en erkend voelt. Daarom was het LUMC dan ook het eerste academisch medisch centrum dat partner is bij Workplace Pride . Wij hebben een actief netwerk, LUMC Pride, dat zich ervoor inzet om de inclusiviteit en diversiteit, en de intersectionaliteit daartussen, van ons bedrijf een deel van ons DNA te maken. Ongeacht herkomst, geslacht, identiteit, geaardheid of geloof, ben je een deel van onze organisatie. Samen zijn wij LUMC.

  • Voor deze vacature kunnen referenties opgevraagd worden.
  • Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingeschaald in schaal 7M max. € 4.214,- of schaal 8M max. € 4.816,- , conform CAO UMC.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
  • If you're not a Dutch native speaker, a B2 level or higher is required.

Contact

Rense Lamsma, , afdeling RadiotherapieFunctie:mbb'er radiotherapie radiotherapeutisch laborant
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4214 – 4214
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met LUMC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Mbb’er Radiotherapie/Radiotherapeutisch Laborant LUMC 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures