Vacature Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker in Sassenheim

Logistiek medewerker - 2-ploegendienst: 32 - 40 uur

We zijn gespecialiseerd in de productie van etiketten, verpakkingen en promotiematerialen voor botanische gewassen. We hebben een reputatie op het gebied van kwaliteit en werken daar dagelijks aan met onze 100 medewerkers. We zijn met recht trots op ons moderne en sociale bedrijf en bieden onze medewerkers prima arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Je vervult een uitvoerende en organiserende functie in onze expeditie en opslagruimte. Tijdens het gehele traject van levering, opslag en verzending zet jij je in voor het juiste verloop van processen.

Naast deze interne logistiek ben je ook inzetbaar voor extern transport van goederen met onze eigen bedrijfsauto's .

Functie eisen
Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. In bezit zijn van een rijbewijs en een heftruckcertificaat vormt een pré.

Werktijden
De werktijden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag in 2-ploegendienst. De ene week van 06:00 - 14:00 uur (5 dagen) en de andere week van 13:45 - 21:45 uur (4 dagen, vrijdag vrij).

Solliciteren
Spreekt bovengenoemde functie je aan, dan ontvangen wij graag je motivatie + C.V.
Dat kan per e-mail gericht aan: of per post aan:

Elburg-Smit B.V.
t.a.v. Mariëlle ter Laak
Wasbeekerlaan 12
2171 AE SassenheimFunctie:logistiek medewerker
Startdatum:09-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Elburg-Smit via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Logistiek Medewerker Elburg-Smit 09-03-2024

Bekijk ook andere vacatures