Vacature Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker in Sassenheim

Magazijnmedewerker

Sassenheim VMBO | MBO Fulltime


Sassenheim
VMBO | MBO
Fulltime

Wil je een geweldige en uitdagende logistieke baan in de bouwmaterialenbranche?

We dagen je uit om verder te kijken!


Ben je op zoek naar een leuke baan waar je lekker normaal kan blijven. Bij Bouwcenter RAB in Sassenheim bieden wij je een baan in een leuke en uitdagende werkomgeving in de bouwmaterialen waar kwaliteit voorop staat.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar:

Magazijn Medewerker

De functie:
Je bent verantwoordelijk voor het doelmatig beheer van het magazijn. Je zorgt voor de correcte ontvangst, opslag en afgifte van de behandelde goederen en waakt ervoor dat je een schone en veilige werkomgeving houdt. In je werk sta je leveranciers, aannemers, bouwvakkers en ander bouw gerelateerde klanten te woord. Naast gedegen productkennis (want kwaliteit staat bij ons voorop) weet jij hun op je eigen wijze te charmeren en aan ons bedrijf te binden.
Diverse taken die je binnen ons bedrijf uitvoert:
 • Verzamelen, sorteren en verpakken van goederen volgens de wens van de klant;
 • Controleren van de uitgaande goederen op aantal en type;
 • Lossen van goederen en controleren van ontvangsten op kwantiteit (juist product en aantal) en kwaliteit (schade, en bijbehorende documenten);
 • Opslaan van goederen volgens opgave van het systeem of conform geldende richtlijn en instructie (juiste plaats, juiste aantal);

Ben jij een gedreven persoon die graag structureel aan het werk wil en affiniteit heeft met bouwmaterialen (ervaring is een pré) en die het prettig vindt om naast logistiek werk ook contact te hebben met klanten? In bezit is van een geldig heftruckcertificaat of deze op korte termijn wil behalen en in het bezit is van een goed gevoel voor humor? Dan dagen wij je uit om je binnen de bouwmaterialen verder te ontwikkelen.
Wij bieden:
 • een interessante en afwisselende functie in een veelzijdige branche;
 • een leuk en informeel team binnen een mooi familiebedrijf met bijbehorende cultuur;
 • een gezellige werksfeer;
 • opleidingsmogelijkheden binnen de bouwmaterialen;
 • 25 verlofdagen;
 • 12 ATV dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • pensioenregeling met 2/3 werkgeversbijdrage;

Bouwcenter RAB Sassenheim is een regionaal opererende groothandel op het gebied van bouw- en afbouwmaterialen, wand- en vloertegels en hout. Onze medewerkers weten waar ze over praten en hebben plezier in hun werk. Mensen waar onze klanten op aan kunnen, waar ze op kunnen bouwen. Bouwcenter RAB Sassenheim maakt onderdeel uit van de RAB Groep, een van origine Texels familiebedrijf dat in ruim 100 jaar uitgegroeid is tot een landelijk werkend bedrijf met 450 medewerkers.
Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV!

Heemskerckstraat 50
1792 AC Oudeschild
Tel:Functie:magazijnmedewerker
Startdatum:08-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RAB Groep Bouwmaterialen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Magazijnmedewerker RAB Groep Bouwmaterialen 08-12-2023

Bekijk ook andere vacatures