Vacature HR Officer

HR Officer in Woubrugge

PHOCUS

Interim HR Officer

Door heel Nederland (evt. hybride) 8 - 40 uur Hybride

Voor onze opdrachtgevers, verspreid door heel Nederland, werft PHOCUS met grote regelmaat een interim HR professional. Situaties waarin PHOCUS gevraagd wordt een tijdelijke HR Officer te bemiddelen zijn o.a. de vervanging van zwangerschapsverlof of een langdurige zieke medewerker, het creëren van extra capaciteit bij een migratie naar een nieuw softwarepakket, behoefte aan de optimalisatie van processen en systemen door een externe of wanneer de werving van een nieuwe vaste collega lang op zich laat wachten. De organisaties voor wie wij werven zijn actief in alle denkbare branches en variëren van kleine stichting tot toonaangevende grote commerciële organisaties. Ook zijn het zowel nationaal als internationaal georiënteerde organisaties. Uiteraard is de exacte inhoud van jouw interim HR opdracht afhankelijk van de concrete hulpvraag van de organisatie waar je voor kiest, maar globaal kun je denken aan onderstaand takenpakket en gewenst kandidaatsprofiel.

Samengevat

 • Werkweek: 8-40 uur per week
 • Tarief: uurtarief afhankelijk van de zwaarte van de opdracht en kandidaat
 • Werkvorm: hybride
 • Ervaring: minimaal meerdere jaren ervaring als HR professional en bij voorkeur ervaring binnen een vergelijkbare omgeving (grootte, branche)
 • Opleidingsniveau: MBO+ / HBO

Wat ga je doen?

Als HR Officer ben je samen met het HR Team, vaak bestaande uit tenminste een of meerdere HR Officers, een HR Adviseur en de HR Manager, verantwoordelijk voor alle HR werkzaamheden en ben je het eerste aanspreekpunt en sparringpartner voor collega's over alle HR onderwerpen. Doorgaans bestaan je werkzaamheden uit het:

 • Zorgdragen voor een kwalitatief goede HR administratieve, o.a. op de onderwerpen in-, door- en uitstroom en verzuim
 • Beantwoorden van eenvoudige én complexe HR gerelateerde vragen vanuit de organisatie
 • Up-to-date houden van personeelsdossiers
 • Meewerken in diverse HR projecten
 • Signaleren van verbeterpunten in bijvoorbeeld processen of het gebruik van de systemen, het doen van verbetervoorstellen hiervoor en het daadwerkelijk aan de slag gaan met de optimalisatie
 • Adviseren van collega's en managers over ad hoc cases en HR thema's.

Wat breng je mee?

Om voor een vergelijkbare opdracht in aanmerking te komen zoeken wij doorgaans onderstaand kandidaatsprofiel:

Je bent een HR professional die enthousiast wordt van een positief hectische omgeving. Je bent collegiaal, dienstverlenend en combineert een hands-on werkmentaliteit met oog voor kwaliteit en verbetering. Verder herken je jezelf in het onderstaande profiel:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van Human Resources Management
 • Je kunt op verschillende niveaus schakelen en weet welke communicatiestijl toe te passen
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke opdracht waarbij een periode van minimaal 3 maanden (vaak langer) wordt overeengekomen. Interim opdrachten zijn zowel op ZZP-basis als middels een projectovereenkomst via PHOCUS in te vullen.

Locatie

Door heel Nederland (evt. hybride)

Over de sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf (deels) in dit profiel en heb jij interesse om een interim opdracht via PHOCUS in te vullen? Na ontvangst van jouw cv neemt een PHOCUS consultant contact met jou op om een (online) kennismaking in te plannen.

Solliciteren

Ben jij de Interim HR Officer die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog!

Vragen over
deze vacature?

Heb je vragen? Neem contact op met onze recruiter .

PHOCUS B.V.
Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900

PHOCUSWorX B.V.

Functie:hr officer
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PHOCUS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. HR Officer PHOCUS 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures