Vacature Researcher parttime (bijbaan)

Researcher parttime (bijbaan) in Hoofddorp

Het is onze missie om organisaties en professionals zo snel mogelijk, op een integere manier met elkaar te verbinden. Daar hebben we hulp bij nodig. Jouw hulp. Ben je studerend en op zoek naar een leuke bijbaan? Dan komen wij ook graag in contact met jou. In deze functie zijn wij op zoek naar parttime researchers voor in ieder geval 12 uur per week, waar mogelijk meer.

Over de organisatie

High Quality is specialist in de bemiddeling financieel, secretarieel en HR-personeel. Dit doen we al 22 jaar op onze eigen manier, en dat wordt gewaardeerd. We hebben in deze periode veel geleerd van onze ervaringen – en natuurlijk van onze fouten. In goede en in slechte tijden is één ding nooit veranderd: onze toewijding aan onze relaties. Door te helpen, adviseren en te verbinden. Snel en trefzeker, met de grootst mogelijke integriteit.

Die integriteit hebben we in de praktijk moeten leren, met vallen en opstaan. Inmiddels is het de rode draad die door alles loopt wat we doen. We werken helder en transparant, met fatsoenlijke marges. Op basis van garanties, want afspraak is afspraak. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. We hebben geleerd om snelheid en kwaliteit naadloos te combineren, want bij ons gaat de een nooit zonder de ander. Het is onze missie om organisaties en kandidaten zo snel mogelijk op een integere wijze met elkaar te verbinden. Daarom zoeken we oprechte verbinders. Mensen die persoonlijk betrokken zijn, die adviseren en helpen. Als deskundige gesprekspartner voor organisaties, kandidaten en freelancers. Ben je benieuwd naar je nieuwe collega’s? Bekijk dan ons team op de website. En heb je zin om ons team te komen versterken? Dan horen we graag van je!

Wat je gaat doen

Het is onze missie om organisaties en professionals zo snel mogelijk, op een integere manier met elkaar te verbinden. Daar hebben we hulp bij nodig. Jouw hulp. Wij willen deze professionals en organisaties verder in kaart brengen. Elk talent, in iedere regio, binnen finance, HRM of Management Support. En dat zijn er heel veel. Gelukkig maar.

 

We zoeken dan ook echte slimmeriken, die het leuk vinden om te researchen. Echte aanpakkers, die op de uren dat het jou uitkomt, ons helpen in het vervullen van onze missie.

 

Om dat voor jou mogelijk te maken ontvang je uitstekende begeleiding, een goed inwerktraject, super leuke en energieke collega's, met wie je samen aan onze missie gaat werken. En niet onbelangrijk, uiteraard een nette vergoeding.

 

Wij zijn benieuwd of jij ons komt helpen in onze missie. En wij jou. Met een super leuke bijbaan tijdens je studie. Plaats ongebonden, lekker vanuit huis ( en vanuit ons kantoor is ook mogelijk!), op de uren dat het jou uitkomt. Nachtbrakers zijn ook welkom, mits je nog helder bent 😉

Wie ben jij

Ben je studerend en op zoek naar een leuke bijbaan? Dan komen wij graag in contact met jou.

Oh ja, niet onbelangrijk:

  • Je bent beschikbaar voor in ieder geval 12 uur per week, welke dagen, avonden of nachten dat bepaal jij elke maand opnieuw helemaal zelf;
  • Je studeert op HBO of WO niveau, in de richting Economie, HRM, Finance, Bedrijfskunde of MBA
  • Je houdt van research, dedicated laptop werk, waar je helemaal in op kunt gaan.
  • Natuurlijk ben je super nauwkeurig en een echte aanpakker. “Hop hop gas erop” is jouw motto.

Wat je krijgt

Salarisindicatie voor deze leuke parttime functie ligt tussen de € 2200 en € 2400 bruto per maand. Daarbij bouw je 8% vakantiegeld op en 25 doorbetaalde vakantiedagen.

 

Maandelijks bepaal je zelf voor de aankomende maand hoeveel uur en welke dagen je wilt werken.Functie:Bedrijfs- en organisatieanalisten
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 2400
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met High Quality via info@high-quality.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.high-quality.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Researcher parttime (bijbaan) High Quality 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures