Vacature Planontwikkelaar planmatig onderhoud

Planontwikkelaar planmatig onderhoud in Lisse

Als Planontwikkelaar bij deze partij ben je betrokken bij de ontwikkeling van omvangrijke renovatieprojecten die voortvloeien uit de energetische en installatietechnische opwaardering van bewoonde woningen. Met oog voor de wensen en behoeften van de opdrachtgever ga je grondig te werk om de vereiste kwaliteits- en prestatiecriteria van het project vast te stellen. Hierbij krijg je de vrijheid, verantwoordelijkheid en bevoegdheid om onze projecten te initiëren, ontwikkelen en lucratieve deals te sluiten.

In de rol van Planontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse grootschalige renovatieprojecten in verschillende stadia van het ontwikkelingsproces, van schets tot en met de overdracht van gedetailleerde ontwerpen. Je onderhoudt nauw contact met de opdrachtgever om gezamenlijk het gewenste scenario op papier te zetten. Daarnaast stel je risicoanalyses, tijdanalyses en technische- en bewonersadviezen op.

Je voert ramingen uit om verschillende scenario's uiteen te zetten en presenteert deze overtuigend aan de opdrachtgever. Gedurende het gehele proces, van ontwerp tot klantpresentatie, stuur je aan en bewaak je zowel het technische als het financiële aspect van het project.

Met jouw constructieve en kritische benadering onderzoek je de behoeften van de opdrachtgever en werk je samen met het team om het plan steeds concreter en beter uitgewerkt te maken. Concrete ervaring in het initiëren en ontwikkelen van grootschalige renovatieprojecten is essentieel.Functie:Plantontwikkelaar medior, Medior planontwikkeling
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.punt@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 12. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Planontwikkelaar planmatig onderhoud Eminent Groep 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures