Vacature Docent Engels 2e Graads

Docent Engels 2e Graads in Lisse

Tijdelijke vacature in verband met zwangerschap

Werken als docent Engels op het Fioretti College in Lisse? Dat is werken met enthousiaste en betrokken collega's én leerlingen.
Wat kan je verwachten?

Op het Fioretti College hechten we veel waarde aan de ontplooiing van onze leerlingen op het gebied van taal en cultuur. We zijn trots op ons onderwijsaanbod dat natuurlijk bestaat uit de lessen waarin veel aandacht is voor zowel de vaardigheden als de literatuur en ons extra aanbod waaronder Cambridge. Ook werken de meeste klassen sinds enige tijd met chromebooks waardoor er ook in de lessen veel gebruik gemaakt kan worden van digitale didactiek.

Wat zoeken wij?

In verband met verschillende verloven zoeken we een collega die er zin in heeft om onze leerlingen 'on track' te houden. Je bent benieuwd naar de meningen van anderen om samen ons onderwijs en de zorg voor onze leerlingen steeds verder te verbeteren. Bij bijzondere activiteiten in de school zoals feesten, projectreizen, profielwerkstukavonden of een toneelvoorstelling ben jij graag aanwezig. Ben jij positief over onze school en zien wij jou ook graag blijven, dan gaan we natuurlijk in geprek over de mogelijkheden voor een langer dienstverband.

Wat bieden we jou?

We bieden je een prettige school om in te werken, fijne leerlingen en een grote en hechte vakgroep die staat voor kwalitatief goed onderwijs. In de sectie is er veel ruimte om zelf materiaal te ontwikkelen en uit te proberen. Collega's vinden het prettig om van en met elkaar te leren om zo het onderwijs steeds weer iets beter te maken.

Ons aanbod

  • Een salaris van €3301,- tot €5030,- (OP schaal LB van de cao Voortgezet Onderwijs) bruto per maand op basis van 1,0 FTE.
  • Een tijdelijk contract in verband met vervanging.
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten woon-werkverkeer.

Bij onze leerlingen én onze medewerkers staan ontwikkeling en respectvol met elkaar omgaan voorop. Leerlingen en medewerkers werken écht met elkaar samen en dat zorgt voor een inspirerend klimaat. Samen streven we ernaar alle talenten van de leerlingen te ontplooien, op het gebied van schoolprestaties én op het terrein van toneel, sport, muziek, beeldende kunst en wetenschap. Samen zetten we mooie resultaten neer en dragen we bij aan de groei van onze leerlingen én die van onszelf.

ROSRijnland - goede begeleiding bij de start én gedurende het schooljaar

De Academische Opleidingsschool ROSRijnland is een samenwerkingsverband van 10 scholen voor voortgezet onderwijs (met in totaal 20 locaties) in Leiden en de Duin- en Bollenstreek en 7 lerarenopleidingen.

Onze school is één van de deelnemende scholen en beschikt over een vast team begeleiders. Samen zorgen wij ervoor dat onze nieuwe docenten een goede start ervaren. Wij vinden het belangrijk dat docenten zich onderdeel voelen van een team, waarin samenwerken, samen leren en samen ontwikkelen als vanzelfsprekend wordt ervaren.

Wij zorgen ervoor dat jij, maar ook alle andere nieuwe collega's de begeleiding krijgen die nodig is om het werk zo goed mogelijk te kunnen doen.

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Klik hiervoor op onderstaande sollicitatiebutton en voeg je enthousiaste motivatiebrief en cv toe. Wil je nog iets meer weten over het Fioretti College Lisse of heb je andere vragen? Kijk dan op onze website of stuur een mail naar , , via .

Voor algemene vragen is de afdeling HR bereikbaar via .Functie:docent engels 2e graads
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3301 – 5030
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fioretti Teylingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Docent Engels 2e Graads Fioretti Teylingen 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures