Vacature Developer

Developer in Hoofddorp

phonepiggy-bankteamsuccesicon-taxiicon-wasstraaticon-parkingicon-plugicon-treinicon-tankenicon-aardeicon-line-charticon-teamicon-chevronicon-olieicon-pech

36/40 uur | Hoofddorp & Flexwerken.

OutSystems .

Wil jij bijdragen aan de verdere groei van Nederlands grootste transactieverwerker voor zakelijke mobiliteit? MultiTankcard (MTc) is al meer 25 jaar marktleider op het gebied van uitgifte en verwerking van tankpassen, parkeerfaciliteiten, OV reizen en meer zakelijke uitgaven. Wij doen dit via twee labels: MultiTankcard en MoveMove.

De aankomende jaren wordt het applicatieplatform van MultiTankcard vernieuwd, om nog beter in te kunnen spelen op de digitale klantbehoeften op gebied van mobiliteitsdiensten en als ondersteuning van de bedrijfsprocessen van MultiTankcard. Daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken! Werk mee aan het opbouwen van nieuwe en uitdagende applicaties (apps en webportals) en applicatiefunctionaliteiten middels RAD, low-code software OutSystems en API's.

Aan de slag als OutSystems developer?

Als OutSystems developer bij MultiTankcard kijk je samen met het team hoe een probleem of de klantbehoefte nóg beter kan. De oplossing kan bijvoorbeeld een webapplicatie of een gegevensverwerkingsproces zijn. Samen bepalen jullie de strategie, planning en de werkwijze. Daarnaast ga je vol enthousiasme aan de slag met de volgende werkzaamheden:

 • Jij hebt je handen vol aan het opleveren van (nieuwe) applicaties. Wanneer dat gelukt is kunnen we er blindelings op vertrouwen dat je aan alle aspecten hebt gedacht. Of het nou gaat om performance of veiligheid, jouw applicaties staan als een huis. Als leergierige applicatie ontwikkelaar wil jij je werk elke dag beter doen en duik je vol enthousiasme in nieuwe materie.
 • Als developer ga je in OutSystems bouwen en ontwikkelen. Daarnaast heb je veel contact met gebruikers en stakeholders, maak je functioneel ontwerpen en bedenk je creatieve oplossingen. We hanteren korte communicatielijnen en er wordt gewerkt in een klein team.
 • Je kent de organisatie, maar ook de techniek. Daarom bouw je ook (native) apps, portalen, webapplicaties, API's en/of business applicaties.

Wat heb jij in huis?

Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk. Wanneer jij iets ziet dat beter kan, dan pak je dat samen met je team op. Je hebt de natuurlijke drang om het echte probleem op te lossen en je in te leven in de eindgebruiker. Daarnaast heb je een energieke uitstraling, hebt een fijne drive en haalt plezier uit je werk. Heb jij eigenschappen die passen bij ons én bij de vacature OutSystems developer? Dit is was wij van jou verwachten:

 • Je hebt minimaal een hbo opleiding afgerond (IT, management of bedrijfskunde is een pré).
 • Minimaal 2 jaar ervaring met OutSystems is een belangrijke must.
 • Je bent analytisch; zo vind je het leuk om een businessvraag naar een IT-oplossing te vertalen.
 • Een Agile mind-set is zeker belangrijk.
 • Kennis van transactieverwerkende informatiesystemen, de EV (elektrisch laden) markt en mobiliteit zijn een pré.
 • Kennis van Oracle databases en PL/SQL en SQL is een pré

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en dynamische functie binnen een gedreven team met enthousiaste collega's. Goede arbeidsvoorwaarden? Dat vinden wij vanzelfsprekend. Dit bestaat volgens ons uit:

 • Veel ruimte voor ontwikkeling van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie.
 • Fanatieke en leergierige collega's, die het beste uit iedere dag willen halen.
 • Voldoende vakantiedagen om een mooie reis te kunnen maken.
 • Flexibele werktijden.
 • Passende voorzieningen om ook goed vanuit huis te kunnen werken.
 • Een marktconform salaris, pensioenregeling én een ziektekostenverzekering.

Nieuwsgierig geworden?

Voor vragen over de functie kun je een mail sturen naar .

Of wil je gelijk solliciteren?

Stuur dan je CV of LinkeIn profiel ons op!Functie:developer
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MultiTankCard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Developer MultiTankCard 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures