Vacature Creatieve Redacteur Communicatieadviseur

Creatieve Redacteur Communicatieadviseur in Sassenheim

Word jij onze nieuwe collega ?


Past deze vacature niet bij jou, maar ben jij wel enthousiast over ons bedrijf en spreekt werken bij Huis Communicatie je aan? Dan nodigen we je uit om een open sollicitatie te sturen naar . Wie weet nodigen we je alsnog uit voor een gesprek.

Creatieve redacteur / communicatieadviseur | 32 - 36 uur

Huis Communicatie is een marketing- communicatiebureau dat specifiek voor het onderwijs werkt. Met 15 jaar ervaring mogen wij ons dan ook meesters in onderwijscommunicatie noemen.

Al onze collega's hebben liefde voor het vak én het onderwijs. 'Goed onderwijs voor ieder kind' is daarom ook onze missie. Elke dag dragen we ons steentje bij aan het verbeteren van het onderwijs. Wij adviseren en ondersteunen scholen, besturen, samenwerkingsverbanden, IKC's en andere onderwijsorganisaties bij alle soorten communicatie. Van primair onderwijs tot en met het hbo.

Wij bieden strategische, operationele en digitale communicatie en verzorgen ook de uitvoering. Wij adviseren bijvoorbeeld bij profilering en het communiceren van beleid. We ontwikkelen wervingscampagnes voor leerlingwerving of arbeidsmarktcommunicatie, logo's en huisstijlen. Ook verzorgen we nieuwsbrieven, e-zines, jaarverslagen en maken we websites. Daarnaast geven wij trainingen en begeleiden we grote projecten zoals imago verbetertrajecten en het ontwikkelen van strategische koersplannen. En we doen nog veel meer, dus afwisseling en uitdaging genoeg.

Ons werk is nodig om het onderwijs goed draaiende te houden. En wij zijn goed in ons vak, want onze klantenkring breidt zich continu uit. Regelmatig hebben we nieuwe collega's nodig. Ben jij een redacteur met feeling voor communicatie of een communicatieadviseur met een vlotte pen en deel jij onze passie? Dan willen we graag kennismaken!

Wie wij zoeken :

 • Je bent voor 32 - 36 uur per week beschikbaar.
 • Je kan goed schrijven.
 • Je vindt het leuk om met verschillende opdrachten aan de slag te gaan.
 • Je hebt communicatieskills op zak en je houdt je vakkennis graag up-to-date.
 • Je houdt van samenwerken omdat dit bijdraagt aan je eigen groei.
 • Je woont op ca. 30 - 45 minuten reizen vanaf Sassenheim. Omdat wij geloven dat je samen verder komt dan alleen, is werken op kantoor ons uitgangspunt.

Wat wij bieden :

 • Een uitdagende functie in een gemotiveerd team.
 • Veel (groei)mogelijkheden in jouw functie. Je zit niet vast aan een vaste functieomschrijving, maar we kijken naar waar jouw krachten liggen zodat jij je optimaal kan (blijven) ontwikkelen. Wat past bij jou en wat zit er in jouw rugzak?
 • Fijne, gezellige en zeer competente collega's die omkijken naar elkaar.
 • Gezond werken vinden wij belangrijk. Je krijgt een eigen zit-sta-bureau en onze overleggen doen we staand. Je kunt mee wandelen in de pauze of sla een balletje met de padel-groep.
 • Een fijne werk-privé balans. Wij werken (in principe) niet in de avond en het weekend. Tenzij een belangrijke deadline erom vraagt.
 • Een fijn en modern kantoor vlakbij station Sassenheim.
 • Een mensgerichte omgeving. We vinden het belangrijk dat je gelukkig bent in je werk.
 • Marktconform salaris tussen de € 3.400,- en € 4.200,- (afhankelijk van je opleiding, ervaring en leeftijd).
 • Een eigentijdse pensioenregeling zodat je zelf eigenaar bent van je pensioengeld.

Zin om bij ons te komen werken?
We maken graag kennis met je! Mail je cv en motivatie voor 22 januari naar .

Over ons

Als fullservice bureau bieden wij onderwijsorganisaties in heel Nederland communicatie en advies op maat. Van een strategisch advies over een onderwijsconcept tot een compleet nieuwe website: samen werken we naar het doel. Voel je welkom bij Huis Communicatie.

Functie:communicatieadviseur redacteur
Startdatum:04-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3400 – 4200
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Huis Communicatie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Creatieve Redacteur Communicatieadviseur Huis Communicatie 04-01-2024

Bekijk ook andere vacatures