Vacature Construction Manager

Construction Manager in Alphen aan den Rijn

Construction manager

We zijn op zoek naar gedreven en enthousiaste medewerkers (m/v) die de functie van Construction Manager zullen vervullen. Hij of zij zal de volledige of gedeeltelijke coördinatie van de uit te voeren werken op zich nemen met als doel doorlooptijd, budget, scope en kwaliteit te bewaken.

Functie omschrijving

 • coördinatie van de uit te voeren werken en algemene organisatie van de werf
 • organiseren en leiden van werfvergaderingen en coördinatiemeetings
 • consolideren en integreren van de uitvoeringsplanningen van de aannemers in de project planning
 • planningsgericht aansturen van de aannemers
 • toezicht op de correcte waardering van de maandelijkse financiële projectresultaten van de aannemers en rapportage aan de project manager

Wat wordt jou geboden

Wij bieden een positie in een snel groeiende omgeving met een competitief salarispakket in functie van ervaring en opleiding. We bieden bovendien voldoende ruimte en opportuniteiten voor verdere ontwikkeling binnen Van Looy Group.

Competenties

 • je bent in het bezit van een master diploma Industrieel Ingenieur bouwkunde en hebt minimum 5 jaar ervaring in het leiden van industriële projecten
 • je bent bedreven in planningssoftware (MS Project)
 • je hebt ervaring in het leiden van multidisciplinaire teams
 • je staat stevig in je schoenen en weet respect af te dwingen bij de aannemers
 • je spreekt en schrijft vloeiend in Nederlands, Frans en Engels
 • je bent bereid om verplaatsingen te maken naar het buitenland in het kader van verschillende projecten en klanten

Over Van Looy Group

Van Looy Group is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau voor logistiek, gebouwtechnieken en bouwkunde. De projecten van Van Looy Group starten met het oplossen van logistieke vraagstukken en het daaropvolgend engineeren en realiseren van build-to-suit magazijnen, distributiecentra, hubs en sorteerplatformen. Hierbij hanteert Van Looy Group steeds een integrale aanpak waarbij logistieke systemen, gebouw en gebouwtechnieken naadloos in elkaar gepast worden.

Van Looy Group werd opgericht in 1977 en bestaat vandaag uit een sterk en veelbelovend team van 40 consultants, ingenieurs en architecten met een onvoorwaardelijke drive en duidelijke focus op logistieke projecten.Functie:construction manager
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Looy Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Construction Manager Van Looy Group 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures