Vacature Communicatiespecialist

Communicatiespecialist in Hoofddorp

Communicatiespecialist

Locatie

Hoofddorp

Afdelingen

Marketing

Vakgebied

Marketing en PR

Ben jij een ervaren communicatieprofessional en beschik je over een goede dosis nieuwsgierigheid en schrijfcreativiteit? Ben je daarnaast iemand die graag strategisch meedenkt en bouwt aan het verder professionaliseren van een organisatie die hard groeit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als onze Communicatiespecialist ben jij de oren en ogen van . Als razende reporter haal je interessante verhalen op, breng je onze campagnes tot leven en zorg je voor goed begrijpelijke teksten bij meer inhoudelijke - zoals HR of MT - thema's. Met onze doelstellingen voor ogen en onze kernwaarden als fundament, bouw jij mee aan ons DNA en onze bedrijfscultuur.

Wat ga je doen?


Jij:

 • denkt en werkt mee aan de ontwikkeling van onze communicatie;
 • geeft gevraagd en ongevraagd advies en coördineert de afstemming tussen afdelingen;
 • schrijft content voor de verschillende interne en externe kanalen;
 • bent een sparringpartner en echte verbinder voor collega's;
 • gaat aan de slag met communicatievraagstukken voor onze projecten zoals correspondentieprojecten, events, blogs en arbeidsmarktcommunicatie.

Wat breng je mee?

Je hebt van nature een gezonde dosis nieuwsgierigheid en oprechte interesse in mensen en hun werk. Je bent een echte netwerker en je hebt een antenne voor nieuws, waarbij je bedrijfsdoelen en -belang voor ogen houdt. Door jouw sterke netwerkkwaliteiten weet je wat er leeft en ben je in staat snel informatie te verzamelen. Je kent de verschillende doelgroepen en bent is staat om je boodschap/communicatie daarop aan te passen.

Daarnaast heb jij:

 • HBO werk en denkniveau, bij voorkeur een studie richting communicatie;
 • bewezen ervaring binnen het communicatievak;
 • goed gevoel voor onderlinge verhoudingen;
 • je bent een echte schrijver die informatie van verschillende bronnen kan vertalen naar pakkende teksten voor diverse doelgroepen;
 • je kunt adviseren over in te zetten (interne) communicatiemiddelen.
 • als goede netwerker weet je dwars door de organisatie heen relaties te leggen, mensen te verbinden en samen te werken.

Wat bieden wij jou?Functie:communicatiespecialist
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hiltermann Lease via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Communicatiespecialist Hiltermann Lease 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures