Vacature Fondsenwervers

Fondsenwervers in Hoofddorp

  • Het Praktijkhuis
    • Onze waarden

Contact

Stichting Praktijkhuis Inspiration is gelegen in Hoofddorp. Heb je vragen of wil je contact opnemen, bel ons of stuur een e-mail.

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes bij Praktijkhuis Inspiration?

Openingstijden

Elke woensdag, vrijdag en zondag zijn wij geopend. Wil jij ook komen? Meld je dan gemakkelijk aan!

  • Woensdag 10 00 - 17 00
  • Vrijdag 10 00 - 17 00
  • Zondag 10 00 - 17 00

Adres

Opaallaan 1180,
2132 LN Hoofddorp

Praktische informatie

Kom je met de auto? Bel aan bij de slagboom (Opaallaan 1180 > PH Inspiration). Dan doen we de slagbomen open en weten we dat je er bent.

Ben je op de fiets, lopend of met OV laat ons dan even weten dat je er bent op het nummer . Dan komt er iemand naar beneden om je binnen te laten.

Postadres

t.a.v. Praktijkhuis Inspiration
Opaallaan 1180,
2132 LN Hoofddorp

Rekeningnummer
IBAN NL02 INGB 0007 4772 29

KVK: 80571891

RSIN: 861720738


Jaarrekening 2020/2021

Ik weet dat Praktijkhuis Inspiration geen behandelcentrum is voor mensen met een eetprobleem.

Praktijkhuis Inspiration



Opaallaan 1180, Hoofddorp


De afgelopen 2,5 jaar hebben we als stichting met trots en toewijding onze missie vervuld: een veilige haven creëren voor mensen met een eetstoornis en hun naasten.

Structurele financiering voor zelfregie- en herstelinitiatieven als de onze, blijft echter vooralsnog uit. Dit maakt dat we afhankelijk zijn van donaties en giften en continue een strijd leveren voor ons bestaansrecht. .

We geven de hoop nog niet op. Achter de schermen wordt er alles aan gedaan om de kansen die op pad komen aan te pakken. Aan idealisme, liefde en toewijding is geen gebrek, wel aan tijd en middelen om onze organisatie te verstevigen. Zonder wortels kan onze boom niet verder groeien. Mocht u ons willen helpen om onze missie duurzaam voort te zetten, dan bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen.

We zijn op zoek naar donateurs, sponsors, fondsenwervers en andere partijen die ons kunnen helpen om onze droom een inspirerende plek te kunnen blijven bieden, aan nog velen die met een eetstoornis worstelen, te realiseren. Samen kunnen we het verschil maken.

Team Praktijkhuis Inspiration


♀ Op 24 mei is het weer zover! Onze volgende staat gepland om 10.30 uur, geleid door Mona van Blend Yoga. Een heerlijke gelegenheid om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Wil je meedoen? Schrijf je dan snel in door een e-mail te sturen naar . #Yoga #Ontspanning #PraktijkhuisInspiration



Functie:fondsenwerver
Startdatum:19-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Praktijkhuis Inspiration via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Fondsenwervers Praktijkhuis Inspiration 19-05-2024

Bekijk ook andere vacatures