Vacature Chef Keuken

Chef Keuken in Leiden

Vrijwilliger worden

De club is gebouwd op en door vrijwilligers. Help jij ons om van onze vereniging de leukste van Leiden te maken?

Bar Commissie

Wie wil er na de training, wedstrijd of potje ladderen nou niet een lekker bakkie koffie of een goede bitterbal? Daarvoor hebben we natuurlijk wel wat handjes nodig! We zijn op zoek naar:
Chef keuken: de barcommissie is verder ook op zoek naar een enthousiaste chef keuken die onze club en de barcommissie verder helpt. Tijdens de competitie en toernooien willen we lekker eten blijven verzorgen en daar hebben wij hulp bij nodig.
Barplanning: de barcommissie wil ook graag versterkt worden met een vrijwilliger, die de planning van de bardiensten over kan nemen en de barcommissie komt versterken.

Evenementen Commissie

Zonder jou geen LTV, maar zonder leuke activiteiten ook niet! Wil jij bijdragen aan het gezellige clubgevoel dat de Merenwijk

zo kenmerkt? Geef je dan op voor de evenementencommissie.
Tijdinvestering: op oproepbasis en in overleg Activiteiten: promoten van evenementen, helpen in de voorbereiding en uitvoering van evenementen.

Foto- en Film Commissie

Ben jij die hobbyfotograaf die de emotie van die zwaarbevochten partij kan vastleggen? Die fotograaf die de gezelligheid van de club over kan brengen door middel van fotografie? We need you!
Tijdsinvestering: op oproepbasis, naar verwachting 1 uur per activiteit
Activiteiten: Fotograferen of filmen ten behoeve van onze permanente promotiematerialen en content creatie voor social media en de website.

Parkbeheer Commissie

We maken met z'n allen gebruik van ons fijne park. Het is echter niet vanzelfsprekend dat het park netjes en opgeruimd is. Daarvoor hebben we jou nodig.

Tijdsinvestering: 1 uur per week

Activiteiten: het wegbrengen van papier/karton en glas in de daarvoor bestemde containers, het legen en schoonmaken van afvalbakken, het aanvegen van paden, verwijderen van onkruid op de paden bij de tennisbanen etc.


LTV De Merenwijk is de gezelligste tennisclub in Leiden, gelegen in de Merenwijk. De club heeft acht gravelbanen en bieden tennislessen, competities en toernooien aan voor iedereen. Leden kunnen het hele jaar door tennissen en deelnemen aan sociale activiteiten.


Telefoon:
+31 (0)71 521 2550


Kv-nummerK:
40445058

LTV De MerenwijkFunctie:chef keuken
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leidse Tennisvereniging De Merenwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Chef Keuken Leidse Tennisvereniging De Merenwijk 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures