Vacature Koorzanger

Koorzanger in Leiderdorp

Leiderdorps Kamerkoor

Wat bieden we je?

 • een enthousiaste groep mensen die afkomstig zijn uit Leiderdorp en omgeving, maar soms ook van ver daarbuiten.
 • samen zingen :
  hoewel de kwaliteit van de repetities en de uitvoeringen voorop staat, is samen zingen vooral ook gewoon leuk en inspirerend. En dat zijn de wekelijkse repetities van het Leiderdorps Kamerkoor! Dat én de mensen maken het Leiderdorps Kamerkoor tot een leuke club om deel van uit te maken.
 • ons motto : als je samen en met gelijke inzet eenzelfde doel nastreeft, komt de rest vanzelf!
 • snel repeteren :
  er wordt tijdens de repetities meestal aan meerdere programma's tegelijk gewerkt. Er wordt zoveel mogelijk meteen muziek gemaakt. De notenstudie is voor thuis. Het repetitietempo ligt over het algemeen hoog. Waar nodig of wenselijk doet de dirigent een beroep op de individuele kwaliteiten van de koorleden.
 • veel concerten :
  het Leiderdorps Kamerkoor geeft meerdere concerten per jaar. In ieder geval minimaal twee in eigen beheer. Daarnaast verzorgt het koor meestal jaarlijks op uitnodiging ook nog concerten in bestaande concertseries.
 • gevarieerde programmering :
  de programmering is gevarieerd, zowel wat betreft de perioden van de muziekgeschiedenis, als de uitvoeringsvorm. Er wordt gestreefd naar een afwisseling tussen a capella programma's en programma's met begeleide werken.

Wat vragen we van je?
Jij bent een enthousiaste en vooral ervaren koorzanger en je hebt bij voorkeur zangles. Je bent in staat om redelijk snel van blad te lezen of in ieder geval om nieuwe muziek je snel eigen te maken. Je bent in staat en bereid om thuis de noten te studeren, zodat je goed voorbereid op de repetities verschijnt.

Interesse?
Heb je interesse om in het Leiderdorps Kamerkoor te zingen, kom dan gerust een keer een repetitie bijwonen. Dan ervaar je de sfeer binnen het koor en de wijze van repeteren. Wil je daarna in aanmerking komen voor lidmaatschap, dan maken we een afspraak met je voor een auditie. Tijdens de auditie van een half uur zing je in ieder geval een door jezelf meegebracht lied en zal de dirigent ook op andere manieren je muzikale kwaliteit en je geschiktheid beoordelen.

Als je de auditie positief afrondt, word je aspirant-lid en wordt er een proefperiode met je afgesproken. Meestal omvat de proefperiode ook een concert. Voldoe je tijdens de proefperiode aan de verwachtingen, dan word je toegelaten als lid.

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor een kennismaking met het Leiderdorps Kamerkoor, neem dan contact met ons op via e-mail: . Je bent van harte welkom!Functie:koorzanger
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leiderdorps Kamerkoor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Koorzanger Leiderdorps Kamerkoor 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures