Vacature Binnendienstmonteur

Binnendienstmonteur in Zoeterwoude

Meyra - wij bewegen mensen LogoMeyra - wij bewegen mensen Logo

BINNENDIENSTMONTEUR ZOETERWOUDE

Typisch Meyra

 • Korte lijnen
 • Informele sfeer
 • Maatwerk

Onze kernwaarden

 • Afspraak is afspraak
 • Werken met zorg en aandacht voor de klant
 • Vakmanschap

Locatie: ZOETERWOUDE

Dienstverband: 32-40 uur per week

Wil jij graag technisch werk wat veel voldoening geeft? Voor ons filiaal in Zoeterwoude zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

BINNENDIENSTMONTEUR

Wat ga je doen?

Bij ons is geen dag hetzelfde, maar je bent altijd met techniek bezig voor mensen die ervan afhankelijk zijn! Dan weer het rijklaar maken van een nieuwe voorziening, dan weer het repareren van een hulpmiddel tot zelfs het aanpassen van een hulpmiddel op basis van een tekening van een adviseur. Veel afwisseling en variatie in het werk waarbij jij de problemen oplost en zorgt dat de mensen weer onderweg kunnen. De werkzaamheden zijn onder andere:

 • Het rijklaar maken van nieuwe revalidatiehulpmiddelen (denk hierbij aan scootmobielen, handbewogen rolstoelen, elektrische rolstoelen en fietsen).
 • Het repareren en onderhouden van revalidatiehulpmiddelen.
 • Het aanpassen van een hulpmiddel op basis van een tekening en beschrijving van een adviseur met de gewenste aanpassing, dit is maatwerk geheel gericht op de behoefte van de gebruiker van het revalidatiehulpmiddel.
 • Het technisch en visueel in orde maken van gebruikte hulpmiddelen om opnieuw in te zetten bij een klant.
 • Het deelnemen aan de 24-uurs serviceweekdienst, hierbij help je klanten op weg die door een storing aan hun hulpmiddel niet meer mobiel zijn. Je hebt dan een week dienst waar natuurlijk een vergoeding tegenover staat. Deze komt dan bovenop je reguliere salaris.

Wie zoeken wij?

''

Je hebt MBO werk- en denkniveau richting mechatronica, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, fietstechnicus of autotechnicus. Bij voorkeur heb je ervaring in een vergelijkbare functie of ruime sleutelervaring. Rijbewijs B is in jouw bezit. Je wilt graag afwisselend werk waarbij geen dag hetzelfde is in een organisatie waar korte lijnen zijn? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?
Meyra is al meer dan 50 jaar specialist in het verbeteren van de zelfredzaamheid van mensen. Het is ons doel dat onze klanten zich zo veel en zo lang mogelijk kunnen redden in de omgeving waarin zij zich prettig voelen. Onze oplossingen bevinden zich op het vlak van mobiliteit en woongemak. Samen met de klant zoeken wij naar de mogelijkheden die passen bij zijn of haar wensen en persoonlijke situatie. Hierin bestaat geen standaard. Elke situatie is maatwerk. Onze medewerkers zetten elke dag al hun creativiteit in om onze klant een glimlach op het gezicht te bezorgen.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende fulltime functie (40 uur per week of 32 is ook bespreekbaar, van 8.30 tot 17.00 uur). Gevarieerde werkzaamheden. Een bedrijf met korte lijnen en een gedreven groep mensen.

Goede arbeidsvoorwaarden waaronder 30 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering, salaris tussen € 2318 en € 3600 bruto per maand op fulltime basis afhankelijk van je kennis en ervaring. Wanneer je servicedienst draait ontvang je daarnaast € 185,- per week dienst en voor elk uur dat je werkt 125% en in het weekend zelf 200% uitbetaald. Dit komt dan bovenop je reguliere salaris. Daarnaast betaalt Meyra ook 60% van je pensioenpremie en is er een secundaire arbeidsvoorwaardenregeling met belastingvoordeel.

Vragen?

Bel ons dan via

Twijfel niet en kom bij ons werken!

Zomaar een dag bij Meyra

"Lekker afwisselend werk!

"

Functie:binnendienst monteur
Startdatum:18-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2318 – 3600
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Meyra via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Binnendienstmonteur Meyra 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures