Vacature Planner/Roosteraar

Planner/Roosteraar in Leiden

GGZ Rivierduinen logo

Planner/roosteraar

 • Leiden
€ 2.387 - € 3.863 per maand Rivierduinen 28-32 uur, management en ondersteuning

Vacature details Solliciteer

Welke uitdaging ga je aan?

Verzorgen van een optimaal rooster door efficiënte planning voor al je collega's is een complex proces waar jij je hand niet voor omdraait. Met jou creatieve, nauwkeurige en organisatorische vaardigheden beschik jij over de juiste kwaliteiten om in een hectische omgeving optimale roosters te maken.


Je zult niet verbaasd zijn als we jou vertellen dat veel van onze collega's in onregelmatige diensten werken. Voor deze collega's is het van groot belang dat dit proces goed verloopt, voor zowel hun welzijn als gezondheid op de langere termijn. Daarnaast is er veel regelgeving rondom het roosteren. Efficiënt roosteren in combinatie met de flexibele inzet van externen heeft een grote invloed op onze kosten. Het is belangrijk dat je je hier bewust van bent. In diverse teams werken we met verschillende manieren van roosteren, dit doen we natuurlijk in samenwerking met onze collega's. Roosteren is een volwaardig vak, hier zijn wij ons van bewust en daarom zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren nieuwe collega.


Dit doe je door:

 • Opstellen van een dienstrooster in het (rooster) systeem, dat is afgestemd op het basisrooster en bezettings-en roosterafspraken;
 • Rekening te houden met geldende richtlijnen, (rooster) beleid, procedures en wet- regelgeving zoals de Arbeidstijdenwet en de CAO;
 • Aanpassen van (onverwachte) rooster verstoringen op verzoek van de leidinggevende;
 • Beantwoord je vragen van collega's m.b.t. het rooster, de planning en verwerk je in overleg met de leidinggevende verlofaanvragen en mutatieverzoeken in het rooster;
 • Signaleren van knelpunten in de planning en draag je hiervoor oplossingen aan.

Wie ben jij?


Om de functie van planner/roosteraar goed uit te kunnen voeren, beschik je over creatieve, nauwkeurige en organisatorisch vaardigheden. Je bent stressbestendig, tactisch en hulpvaardig. Je kunt goed luisteren en bent standvastig. Daarnaast heb je goede mondelingen en schriftelijke vaardigheden.

Verder beschik je over:

 • Een mbo 4 of hbo diploma;
 • Relevante werkervaring in planning en roosteren;
 • Is het een pré als je kennis hebt van software zoals OWS en MS office.

Waar ga je werken?

Je gaat de planning voor diverse teams binnen een zorgafdeling verzorgen. Hiernaast werk je nauw samen met de planners van de andere zorgafdelingen, de coördinator planbureau en de manager die centraal geplaatst is bij de afdeling HR. Je bent ook regelmatig op de afdelingen waarvoor je roostert en onderhoudt daar je contacten met de medewerkers. Je werkt zowel in Leiden als op de locatie van de desbetreffende afdeling.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 28 tot 32 uur (afhankelijk van je wensen) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.387 ,- en € 3.863 ,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 40 of 45 conform CAO GGZ, afhankelijk van je opleiding);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantieuren;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met de recruiter Tessa Hagendijk of ). Goed om te weten; onze sollicitatieprocedure omvat een referentiecheck en bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent het gedrag (VOG).


GGZ Rivierduinen


GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten.

Functie:planner roosteraar
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2387 – 3863
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Rivierduinen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Planner/Roosteraar Stichting Rivierduinen 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures