Vacature Anios

Anios in Leiden

ANIOS Plastische Chirurgie

max. € 5.997,- 46 uur wo bepaalde tijd

Je hebt nog 25 dag(en) om te solliciteren

Ben je een enthousiaste basisarts met interesse in de plastische chirurgie? Heb je de ambitie om de snijdende specialismen te verkennen in een dynamische omgeving en zou je graag deel willen uitmaken van onze innovatieve academische gemeenschap in Leiden? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

In deze functie ben je als arts niet in opleiding tot specialist (ANIOS) werkzaam op de afdeling Plastische Chirurgie onder toezicht van ervaren chirurgen. In deze rol assisteer je niet alleen tijdens chirurgische procedures in de operatiekamer, maar speel je ook een essentiële rol in de pre- en postoperatieve zorg op de verpleegafdeling.

Wat neem je mee?

  • Je bent een afgestudeerd basisarts met enige chirurgische ervaring.
  • Daarnaast heb je een sterke interesse in reconstructieve (micro) en handchirurgie, evenals een goed ontwikkeld organisatorisch vermogen.
  • Bovendien beschik je over voldoende kennis en ervaring om chirurgische diensten te kunnen uitvoeren.
  • Je hebt belangstelling voor betrokkenheid bij wetenschappelijk onderzoek en bent in staat om effectieve communicatie met andere specialismen in het ziekenhuis te onderhouden bij consultaties en in de voorwacht.

Wat bieden we jou?

Door gezondheid gedreven; dat is onze missie. Dit geldt uiteraard niet alleen voor onze patiënten maar ook voor onze medewerkers. Met Future@Work garanderen wij een plezierige werkomgeving en bieden wij ruimte voor ontwikkeling. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook ben je als medewerker van het LUMC aangesloten bij het ABP pensioenfonds. Dit betekent dat maar liefst 70% van je pensioenpremie betaald wordt door het LUMC en je daardoor netto meer salaris over houdt. Wel zo fijn!

Waar ga je werken?

De sectie Plastische Chirurgie maakt deel uit van de afdeling Heelkunde. De samenwerking met de Heelkunde houdt in dat je tijdens je diensten meedraait in de ANIOS-pool van de Heelkunde. Tijdens je dienst zie je dus ook heelkundige patiënten en bespreek je die met de Heelkunde staf. Onder Heelkunde vallen traumatologie, vaatchirurgie, GE-oncologie, transplantatiechirurgie en mamma-oncologie. Patiënten uit deze subspecialismen kun je dus tijdens je dienst tegenkomen. Het is een dynamische sectie waar reconstructieve (micro)chirurgie het speerpunt is. Naast het uitvoeren van (micro)chirurgische reconstructies binnen het hoofdhals-team, werken we samen met de meeste andere snijdende vakgroepen in het LUMC. Autologe borstreconstructies vormen een belangrijk deel van onze microchirurgische reconstructies. Verder is er samenwerking met de onco-dermatologie voor het sluiten van defecten na Mohs-chirurgie en behandelen wij reumagerelateerde handafwijkingen en handtrauma's.

Waar staan wij voor?

Onze gezondheid is van onschatbare waarde. Meer dan in enig ander beroep, kun je in de gezondheidszorg de hele diversiteit in de mensheid in de volle breedte waarderen. Het LUMC, als academisch medisch centrum, omarmt die diversiteit volledig! Wij streven naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en (internationaal) onderzoek. Wij willen een creatieve en inspirerende werkplek zijn. Het is van essentieel belang dat iedereen zich thuis, veilig en erkend voelt. Daarom was het LUMC dan ook het eerste academisch medisch centrum dat partner werd bij Workplace Pride . Ons actieve netwerk, LUMC Pride, zet zich in voor optimale inclusiviteit en diversiteit binnen onze organisatie. Ongeacht herkomst, geslacht, uiterlijk, leeftijd, identiteit, geaardheid, (fysieke) beperking of geloof, ben je een waardevol onderdeel van onze organisatie. Samen zijn wij LUMC.

  • Als ANIOS bedraagt je salaris minimaal € 4.354,- en maximaal € 5.997,- bruto per maand (schaal 11A, CAO UMC). Deze bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband.
  • Dit betreft een dienstverband van 12 maanden met eventuele mogelijkheid tot verlenging.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Secretariaat Plastische ChirurgieFunctie:anios
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4354 – 5997
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met LUMC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Anios LUMC 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures