Vacature ZZP werkvoorbereider villabouw

ZZP werkvoorbereider villabouw in Ter Aar

Voor een nieuwbouwproject in de villabouw zijn we op zoek naar werkvoorbereider met kennis en ervaring die direct in kan stappen op een lopend project. Het betreft een project met ruim 25 woningen, waaronder vrijstaande en twee-onder-èèn kappen.

Het project wordt in 3 fasen aangepakt, waarbij fase 1 al in de vergaande voorbereiding zit en zijn ze per direct op zoek naar een werkvoorbereider die dit zelfstandig kan oppakken. Hierbij verzorg je de planning, materialen en verzorg je de projectleider van de nodige documenten en informatie. Je werkt veelvuldig met hem samen en zorgt voor een goed einde van dit mooie project!Functie:ZZP werkvoorbereider, ZZP villabouw nieuwbouw werkvoorbereider
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:ZZP
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.punt@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 12. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. ZZP werkvoorbereider villabouw Eminent Groep 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures