Vacature Zorgstudent Zorg Thuis

Zorgstudent Zorg Thuis in Katwijk Zh

Logo van DSV | verzorgd leven

Zorgstudent Zorg Thuis

Een mooie kans voor de student Mbo- of Hbo-Verpleegkunde die waardevolle werkervaring in de thuiszorg wilt opdoen.

0 uren (oproep)

Katwijk, Rijnsburg of Lisse

mbo niveau 4

Zorgstudent die in de wijk loopt

Wat ga je doen

Als Zorgstudent Zorg Thuis doe jij de werkervaring op in de wijk. Ieder bezoek aan onze cliënten vormt jou verder tot zorgprofessional. Dit geeft jou de kans om naast jouw studie jezelf verder te ontwikkelen. Jij helpt bij (lichte) zorgtaken zoals de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en het verstrekken van medicatie.
Samen met onze planner bespreek je wanneer jij in de gelegenheid bent om te komen werken. Zo komen wij tot een rooster dat naadloos aansluit op jouw beschikbaarheid.
Bij DSV kan jij ook in de vakanties ervaring op doen om jezelf te blijven ontwikkelen. Hoe mooi is dat?!

Hier herken je jezelf in

  • Je volgt momenteel een studie Mbo- of Hbo Verpleegkunde en zit in het tweede jaar of hoger
  • Je vindt het (net als ons) leuk om de dag waardevol te maken voor onze cliënten in de wijk
  • Je wilt graag ervaring op doen en ziet de praktijk als de perfecte leerschool
  • Je vindt het fijn om zelfstandig in de wijk te werken. Kom maar op met die zorgroute!

Wat je verder zoekt in een baan

Wij bieden dankbaar werk en een afwisselende baan binnen onze ambitieuze organisatie. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie Zorgstudent is ingedeeld in FWG 20, maximaal €2.772,02 op basis van 36 uur. Je verdient vanaf €14,29 per uur!
Je ontvangt een 0-uren contract en schakelt nauw met jouw planner over de uren die je wilt werken.
Wij vragen jou bij de indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten worden door DSV vergoed.

Waar wacht je op?!

Is de vacature Zorgstudent Zorg Thuis iets voor jou? Solliciteer gemakkelijk via de onderstaande button of bel/app onze recruiter , telefoonnummer , en dan spreken we jou snel!

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op via het bovenstaande telefoonnummer of stuur jouw vraag per mail naar

Wie zijn wij?

Bij DSV maken we met liefde elke dag waardevol. Voor onze cliënten, collega's en anderen om ons heen. Met elkaar bieden we hulp, ondersteuning en zorg aan onze cliënten met een psychogeriatrische of somatische zorgvraag. Dit doen wij zowel bij de mensen thuis als in onze prachtige locaties. Wij hebben vier locaties binnen de gemeenten Katwijk en Lisse. Ook hebben wij een hospice. Wij vinden voor jou altijd wel een plek bij DSV waar jij naar je zin kunt werken. Zo voel jij je al snel thuis.

Bij ons heb je plezier. Wij verrassen, inspireren en waarderen elkaar. Jouw mening en ideeën doen er toe! Wij dagen jou graag uit je talent iedere dag in te zetten. Wij zijn flexibel en denken mee over een goede balans tussen je werk- en privé leven.

DSV heeft een Protestants Christelijke achtergrond. We staan open voor iedereen. Liefde is voor ons een belangrijke inspiratiebron. Je mag bij ons zijn wie je bent. Bij ons zijn de lijnen kort dus je kunt snel en gemakkelijk contact maken met collega's.

Onze recruiter staat voor je klaar!

Jacco:
Receptie: (071) 20 490 00

in stappen

1

Solliciteren

Sollicitatiegesprek

3

2e gesprek (specifieke functies)

4

Arbeidsvoorwaardengesprek

5

Contract

Werven op eigen kracht

DSV leven stelt acquisitie niet op prijs. Profielen die ongevraagd door bureaus worden gestuurd nemen wij niet in behandeling. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.Functie:zorgstudent zorg thuis
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2772 – 2772
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DSV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Zorgstudent Zorg Thuis DSV 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures