Vacature Werkvoorbereiding Jachtschilders

Werkvoorbereiding Jachtschilders in Kaag

Stage: Werkvoorbereiding Jachtschilders

Ga terug

 • Kaag

 • Jachtschilderen

 • €500 - €600

 • Royal Van Lent Shipyard Kaag

Stage: Werkvoorbereiding Jachtschilders

Kaag

Jachtschilderen

€500 - €600

Royal Van Lent Shipyard Kaag

Royal van Lent Shipyard

Jouw aandeel in de bouw van een Feadship

Bij Royal van Lent Shipyards op de Kaag bouwen we unieke superjachten van 70 tot 100 meter. Van begin tot eind exact zoals de klant wenst. Deze jachten worden gekenmerkt door innovatie, schoonheid en betrouwbaarheid.

Als jachtschilder lever je daar een belangrijke bijdrage aan. Dankzij jou ziet het jacht er van binnen en van buiten prachtig uit en zorgen jouw bewerkingen voor een goede hout- en metaalconservering. Breng jij een perfecte laklaag aan?

Dit ga je doen als Stage: Werkvoorbereiding Jachtschilders

Het volgen van een stage is een leuk en belangrijk onderdeel van je school- of studieperiode. Stages zorgen ervoor dat je ervaart hoe het is om te werken en geven je een goed beeld van een bepaald beroep. Ook geeft het lopen van een stage je de mogelijkheid om een volgende stap in de goede richting te bepalen.

Bij Royal Van Lent Shipyard op Kaag is het bijvoorbeeld mogelijk om een meewerkstage op onze afdeling jachtschilderen te volgen. Wij hebben plek voor een Stage werkvoorbereiding Jachtschilders voor de komende stageperiode

Dit breng je mee

 • Je bent in staat om naar onze locatie op Kaag-eiland te komen
  (Helaas is het vanwege onze locatie op Kaag-eiland niet mogelijk om met behulp van het Openbaar Vervoer naar te komen, hierdoor zul je dus via de fiets of met de auto naar Kaag moeten kunnen komen!))
 • Wij zoeken talenten die hun praktijkopleiding willen verrijken met een stage binnen de Jacht-, en scheepsbouw.
 • Heb je een goede leer- én werkmentaliteit en heb je oog voor kwaliteit?

Als onderdeel van de stage vinden wij het belangrijk dat je ook meekrijgt hoe het is om te solliciteren voor een baan. Stuur ons daarom een motivatiebrief met een cv toe. In je motivatiebrief vertel je ons onder andere:

 • Wanneer je stage wilt lopen?
 • Welke opleiding je volgt?
 • Waarom je juist bij Royal van Lent Shipyard stage wilt lopen?

Wij bekijken vervolgens of we je een stageplek kunnen bieden binnen Royal Van Lent Shipyard en informeren je hier tijdig over.Functie:werkvoorbereiding jachtschilder
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Vries Feadship via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Werkvoorbereiding Jachtschilders De Vries Feadship 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures