Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Katwijk Zh

Ouwehand

Katwijk - HHC Hardenberg 1

25 mei

15:30

Vrijwilligers

( 1 / 1 )

Title

Het lijkt soms zo vanzelfsprekend dat wekelijks de bar bemand is, er clubscheidsrechters onze wedstrijden leiden, er trainers en begeleiders voor ieder team zijn en dat alles aan het einde van iedere dag wordt schoongemaakt door de schoonmaakcommissie.

Wij vinden dat echter niet vanzelfsprekend! We kunnen bij VV Katwijk terugvallen op een grote en trouwe vrijwilligersgroep en daar zijn we ontzettend trots op, maar toch zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vele handen maken tenslotte licht werk en we realiseren ons dat sommige vrijwilligers noodgedwongen een te breed takenpakket hebben.

Voetbalvereniging Katwijk is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Of u nou veel of weinig tijd heeft, jong of oud bent, er zijn binnen de club allerlei commissies die uw hulp goed kunnen gebruiken. Lijkt het u leuk om vrijwilliger te worden bij VV Katwijk? Stuur dan een mail met uw gegevens naar: . Vervolgens wordt er door contact met u opgenomen om samen vrijblijvend te kijken hoe u uw steentje bij kan dragen aan de vereniging, uiteraard op basis van uw eigen interesses en beschikbare tijd.Functie:vrijwilligers
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Voetbalvereniging Katwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Vrijwilligers Voetbalvereniging Katwijk 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures