Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Noordwijkerhout

De Stichting Kringloop Noordwijk en Noordwijkerhout bestaat 10 jaar.

Op 4 september jl. vierden we met onze vele vrijwilligers in een strandpaviljoen ons 10-jarig bestaan.
Bij een fraaie zonsondergang en met overvliegende helikopters, die hun Grand-Prix-gasten terugbrachten van het circuit Zandvoort naar Huis ter Duin, was het een goed moment om onze vrijwilligers te bedanken met een gezellig feestje. De uitgebreide barbecue… op het terras werd opgeluisterd door de muziek van DJ Dandy Steenvoorden. Bij elkaar werken er ca. 70 vrijwilligers bij inname, transport, reparatie, verkoop, kassa en koffiecorner.
Wie nog een plezierige en nuttige werkomgeving zoekt, of wil terugkeren op de arbeidsmarkt kan zeker bij ons terecht. De kringloopwinkels in Noordwijk en Noordwijkerhout steunen elk jaar meerdere lokale goede doelen. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar lokale goede doelen, waarbij we het liefst de meest behoeftigen in onze gemeenschap willen steunen. In het verleden steunden we o.a.: Noordwijkse Voedselbank, duo-Fietsmaatjes, Vluchtelingenwerk, Kerstpakketten vanuit de kerk, Munnekeweij (rolstoelfiets), het Windkrachthuis, het Dierenasiel en Muziekverenigingen zoals Echo der Duinen en Crescendo.
De Stichting Kringloop Noordwijk en Noordwijkerhout is in 2012 opgericht. Doel van de stichting is het doen hergebruiken van goederen en materialen, het geven van voorlichting en het scheppen van zinvol werk. De stichting tracht haar doel te verwezenlijken o.a. door het inzamelen, repareren en verkopen van goederen en materialen via onze kringloopwinkels. Ook zorgen we voor het leeghalen van huizen, die bezemschoon worden opgeleverd.
De Stichting Kringloop Noordwijk exploiteert nu twee kringloopwinkels, de een in Noordwijk aan de van Limburg Stirumstraat 48 en de ander in Noordwijkerhout aan het Marktplein 8.

Vrijwilligers Gezocht !!

Wij zoeken nog vrijwilligers vanaf 3 uur per week voor o.a. de volgende afdelingen:
Kleding / Kassa / Buitendienst (ophalen en wegbrengen van spullen en meer)

Heeft u interesse?
Neem dan hier contact met ons op
of bel:


Functie:vrijwilligers
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:3 – 3

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Noordwijkerhout Promotion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Vrijwilligers Stichting Noordwijkerhout Promotion 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures