Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Sassenheim

Vrijwilligers gezocht

Return beschikt over een groep enthousiaste vrijwilligers. Daar zijn we heel erg blij mee! Iedereen die een bijdrage wil doen, groot of klein, is belangrijk voor Return. We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het huidige team vrijwilligers wil komen versterken. Ook al is het een paar uur per seizoen, hiermee kunt u Return enorm helpen.

We zijn opzoek naar jouw voor :

Vrijwilliger activiteiten die het leuk vinden om te helpen met het organiseren van activiteiten, zoals het sinterklaasfeest, extra training, onderlinge wedstrijden, turn en fun dag, turnkamp, eindshow, maar ook catering bij wedstrijden.

Vaste hulpouders ; voor een aantal jaarlijkse terugkerende activiteiten zoeken wij vaste ouders die samen met de activiteitencommissie willen helpen een activiteit te begeleiden, samen met de andere vrijwilligers, bestuur en trainsters.

Hier komt u in een vast team met leden die enthousiast de planning van alle activiteiten voor het huidige seizoen maken en die tijdens deze activiteiten hulp krijgen van onze vrijwilligers.

Ziet u zichzelf al meedoen en bent u enthousiast geworden?

We kunnen alle hulp gebruiken. Wil je meer informatie mail dan naarFunctie:vrijwilligers
Startdatum:23-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Return via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Vrijwilligers Return 23-01-2024

Bekijk ook andere vacatures