Vacature Vrachtwagenchauffeur CE

Vrachtwagenchauffeur CE in Lisse

Patat, puree, soep en stamppot, al deze gerechten hebben één ding met elkaar te maken: aardappel. In Nederland is de aardappel een groot onderdeel van de keuken, vandaar ook dat ze in deze tijd geoogst worden in Nederland. Voor het vervoeren van deze aardappels, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE.

Wat ga jij doen?

Als vrachtwagenchauffeur CE vervoer je aardappelen maar ook stukgoederen naar diverse distributiecentra in Nederland. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en start tussen 06:00 en 08:00. Alle goederen staan op pallets, en met behulp van jouw elektrische pompwagen is het in- en uitladen hiervan een fluitje van een cent (helemaal met behulp van de werknemers op de standplaats). Gemiddeld heb je als vrachtwagenchauffeur CE twee tot vier stops per dag. Rond 17.00 uur zit jouw dag als vrachtwagenchauffeur CE erop, en kan je weer lekker op huis aan.

Wie is de opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een groothandel in groenten en fruit in de regio Heemstede. Het is een echt familiebedrijf en dat zal je in de onderlinge sfeer ook zeker merken. 

Ben jij de vrachtwagenchauffeur CE die wij zoeken?

Zoek jij als vrachtwagenchauffeur CE een nieuwe uitdaging, met uitzicht op een vast dienstverband? Zoek jij mooi DC-werk in de regio Heemstede? Reageer dan snel via de mail: amsterdam@iqselect.nl. Of neem telefonisch contact met ons op via 020-2385555. 

Is dit niet de vacature die bij je past? Neem contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie om de andere mogelijkheden met elkaar te bespreken.Functie:Chauffeur CE, Vrachtwagenchauffeur CE
Startdatum:17-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via amsterdam@iqselect.nl of 020-2385555. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Vrachtwagenchauffeur CE IQ Select 17-12-2023

Bekijk ook andere vacatures