Vacature Verkeersregelaars

Verkeersregelaars in Sassenheim

ONS RECENT WERK

Hieronder ziet u onze verkeersregelaars aan het werk.

VERKEERSREGELAARS

Er komt steeds meer "geel" op straat. Door het drukker worden op de weg is het steeds moeilijker om het verkeer "zichzelf" te laten regelen met behulp van goede bebording. Daardoor wordt er vaker een beroep gedaan op verkeersregelaars. Aan deze vraag wil THS graag voldoen.

AFZETTINGEN

Voor onze (riool)werkzaamheden op en langs de weg zijn bijna altijd verkeersmaatregelen nodig. In de loop der jaren hebben we hier veel kennis en ervaring mee op gedaan. Wij kunnen u dan ook met raad en daad terzijde staan als u verkeersmaatregelen moet treffen.

PROJECTEN

THS verzorgt vele mogelijkheden op het gebied om het verkeer veilig te regelen. We bespreken graag de mogelijkheden voor een passende offerte op maat die aan alle wensen voldoet.

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.Functie:verkeersregelaar
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met T.H.S. via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Verkeersregelaars T.H.S. 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures