Vacature Uitvoerder villabouw

Uitvoerder villabouw in Sassenheim

De uitvoerder heeft de vaardigheden en ervaring om zelfstandig projecten te leiden. Met een achtergrond als timmerman heeft de uitvoerder de nodige kennis om op een positieve manier het bouwpersoneel aan te sturen.

Belangrijke taken van de uitvoerder zijn onder andere het bewaken van de projectplanning, het waarborgen van veiligheid en gezondheid op de bouwplaats, en het coördineren van alle logistieke activiteiten. De uitvoerder draagt verantwoordelijkheid voor de bouwplaatsinrichting en is aanwezig bij bouwvergaderingen. Dankzij bouwtechnische expertise fungeert de uitvoerder als vraagbaak voor iedereen op het project.

Verder is de uitvoerder verantwoordelijk voor de communicatie met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers. Het managet ook meer- en minderwerk, en zorgt voor een nauwgezette oplevering van het project. Over het algemeen vervult de uitvoerder een sleutelrol in het succesvol uitvoeren van bouwprojecten door een combinatie van leiderschap, technische kennis en effectieve communicatie.Functie:Uitvoerder nieuwbouw, Uitvoerder
Startdatum:21-5-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.punt@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 12. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Uitvoerder villabouw Eminent Groep 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures