Vacature Twee Medewerkers Product Registratie

Twee Medewerkers Product Registratie in Roelofarendsveen

zh CNFloricode

Medewerker Productregistratie en -codering
Voor team Floricode zoeken wij twee medewerkers product registratie en -codering voor 32-40 uur per week in Roelofarendsveen.

Dit ga je doen
Je realiseert zelfstandig product registraties en coderingen. Je controleert naamgeving producten in (inter)nationale databases. Het maken van digitale afbeeldingen van de diverse gewassen hoort ook bij de taken van medewerker. Je stelt periodieke rapportages op, levert data voor de facturatie en voert ondersteunende werkzaamheden uit voor projecten.

We zoeken één collega met ervaring in het controleren naamgeving, beschrijven en coderen van sierteeltproducten

We zoeken één collega met ervaring in het fotograferen en bewerken van fotoproducten.

Wie zijn wij?
Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. Wij onderzoeken rassen, keuren en inspecteren plantmateriaal in opdracht van de overheid en toetsen op ziekten en plagen. Hierdoor kunnen tuinbouwondernemers hun gezond plantmateriaal over de hele wereld verhandelen. Samen met bedrijven, organisaties en overheden - nationaal en internationaal - delen wij kennis om te leren en te innoveren. En zo leveren wij samen een bijdrage aan wereldwijde voedselvoorziening.

Wat doet Floricode?
Je komt bij Naktuinbouw in dienst en wordt gedetacheerd bij Floricode.

Floricode registreert en codeert sierteeltproducten voor de sierteeltsector. Eén instantie die standaarden ontwikkelt en beheert, die alle gebruikers in de keten, telers, handelaren, veredelaars, logistiek dienstverleners en veilingen en hun softwareleveranciers, in staat stelt commerciële, logistieke en financiële informatie met elkaar uit te wisselen.

Wie ben jij?

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau en werkervaring met fotografie
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Je kunt je werk goed plannen, je werkt nauwkeurig en accuraat
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

Dit bieden wij jou
Wij bieden jou maatschappelijk betekenisvol werk in een ambitieuze organisatie. Daar hoort vanzelfsprekend een passende waardering bij. Je verdient tussen €2870 en € 3650 bruto op fulltime basis (40 uur per week) en een eindejaarsuitkering van 5,35%. Je krijgt jaarlijks zes weken vakantie.

Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren. Zo heb je onbeperkt toegang tot e-learnings gericht op persoonlijke ontwikkeling. Gezond en vitaal blijven en werken met plezier vinden wij belangrijk. We vergoeden:

 • 75% van jouw pensioenpremie
 • 0,23 cent per km voor je reiskosten (max 60km per dag)
 • € 40 - 68 per maand voor thuiswerkkosten
 • tot €33 per maand voor jouw aanvullende zorgverzekering
 • € 260 per jaar voor sport (artikelen/abonnementen), persoonlijke ontwikkeling of ontspanning


Functie:twee medewerker product registratie
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Floricode via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Twee Medewerkers Product Registratie Stichting Floricode 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures