Vacature Timmerman

Timmerman in Alphen aan den Rijn

Als timmerman ben je een essentieel lid van een bouwteam en werk je nauw samen met ervaren timmerlieden om hoogwaardige bouwprojecten te realiseren. Deze functie biedt jou de kans om je timmermansvaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien in de bouwsector. Je zult betrokken zijn bij diverse bouwprojecten, variërend van nieuwbouw tot renovaties, en krijgt de mogelijkheid om te leren en bij te dragen aan elke fase van het bouwproces.

Het voorbereiden van de bouw, waarborgen van de veiligheid en kwaliteit en nog vele diverse taken komen voorbij. Geen enkele dag is hetzelfde! Dus heb je affiniteit met of passie voor de bouw en lijken deze werkzaamheden jou interessant? Stuur dan gerust een bericht met vragen en of een sollicitatie!Functie:Timmerman bouw, Bouwkundig timmerman
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.punt@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 12. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Timmerman Eminent Groep 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures