Vacature Telefonisch Fondsenwerver

Telefonisch Fondsenwerver in Hoofddorp

Ben je op zoek naar een leuke baan en wil je tegelijk iets goeds doen voor de maatschappij? Bij Socialcall wordt het behalen van targets beloond met een mooie bonusregeling.

Wij zijn per direct op zoek naar:

  • Telefonisch fondsenwerver

AMBASSADEURS VOOR HET GOEDE DOEL

De kwaliteit van een gesprek wordt voor een groot deel bepaald door de communicatieve en commerciële talenten van de telefonische fondsenwervers. Voor een goed gespreksresultaat moeten zij in staat zijn om (on)uitgesproken signalen op te interpreteren en er p een juiste manier op te reageren. Die complexiteit maakt het vak van telefonisch fondsenwerver een vak apart. Op basis van onder meer leeftijd, persoonlijkheid en levenservaring zoeken wij collega's die passen bij de organisatie. Dat zorgt voor een optimale communicatie met de doelgroep. Dat maken onze telefonische fondsenwervers tot de beste ambassadeurs voor de organisatie.

Voor wie we werken

, 68 jaar

High donors? Dat zijn toch evengoed mensen? Met die insteek belt tientallen donateurs per dag. Natuurlijk heeft ze met een bijzondere doelgroep te maken. Mijn persoonlijke doelstelling is altijd dezelfde: ik wil een lach aan de andere kant van de lijn horen.

Fondsenwerver sinds 2011

Alfred, 80 jaar

"Heel bijzonder, het contact met donateurs van mijn leeftijd."

Fondsenwerver sinds 2008

Ben, 81 jaar

"Ik geniet van de gesprekken met de donateurs, geen gesprek is hetzelfde."

Fondsenwerver sinds 2006

Ook werken bij Socialcall?

Wij zoeken mensen met levenservaring en een goed ontwikkeld empathisch vermogen. Vanzelfsprekend beschik je over een aangename telefoonstem en vindt je het leuk om een telefoongesprek te voeren met een commerciële gedachte. Je bent beschikbaar voor minimaal 12 uur per week en je woont binnen een goed bereikbare afstand van Hoofddorp. Neem dan nu contact met ons op! Bij Socialcall wordt het behalen van targets beloond met een mooie bonusregeling.

Goed contact met donateurs

Socialcall verbindt goede doelen organisaties op een prettige manier met hun donateurs. We kiezen voor campagnes altijd de fondsenwervers die taal van donateurs spreken. Een fondsenwerver die zich verbonden voelt met de doelstelling en die een klik kan maken met de achterban is de beste ambassadeur. Een Socialcall-fondsenwerver voert prettige gesprekken met donateurs die het hoogste rendement voor de organisatie opleveren.

Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op

NL: Solliciteer

Bel

023 - 56 566 66Functie:telefonisch fondsenwerver
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Socialcall via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Telefonisch Fondsenwerver Socialcall 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures