Vacature Technisch Onderwijsassistent - TOA

Technisch Onderwijsassistent - TOA in Lisse

Tijdelijke vacature I Start zo spoedig mogelijk

Heb jij er zin in om met onze leerlingen aan de slag te gaan en te werken met ondernemende collega's in een prachtige school? Dan is deze kans er een om niet te laten schieten!

Wat kan je verwachten?

Bij het vak techniek gaan onze leerlingen los op zowel ontwerpprocessen als op de technische uitvoering. Voor veel leerlingen is het vak techniek hèt vak waarin theorie en praktijk aan elkaar gekoppeld worden.

Als technisch onderwijsassistent ben je vooral te vinden in het prachtige praktijklokaal, waar leerlingen werken aan realistische opdrachten van bedrijven uit de omgeving. Ze maken hierbij onder andere gebruik van onze 3D-printer en de lasersnijder. Je helpt en ondersteunt de docenten bij het lesgeven en je bent eerste aanspreekpunt voor de leerlingen.

Hoe zou een werkdag eruit kunnen zien?

 • · Voorbereiden van de practica die die dag gegeven gaan worden.
 • · Het begeleiden van de practicumlessen.
 • · Het één-op-één begeleiden van leerlingen met profielwerkstukken of inhaalpractica.
 • · Onderhoud en aanschaffen practicumspullen.
 • · Surveilleren bij toetsen en examens.
 • · Meedenken met het ontwikkelen van nieuwe practica.
 • · Tussendoor tijd voor overige werkzaamheden die we in het team onderling verdelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vanwege ziekte van één van onze TOA's zijn wij per direct op zoek naar een onderwijsassistent voor ongeveer 20 uur per week die voornamelijk bij Techniek, Technologie & Toepassing actief zal zijn. Een klein deel van de aanstelling betreft de ondersteuning bij aanverwante vakken.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar iemand die:

 • · goed en helder kan communiceren;
 • · zowel individuele als groepjes leerlingen kan begeleiden;
 • · bijdraagt in de voorbereiding en evaluatie van practicumopdrachten;
 • · bij voorkeur een technische mbo-opleiding heeft afgerond;
 • · affiniteit heeft met techniek.

Naast jouw werkzaamheden als TOA zien we je ook graag actief in de school. Je denkt graag mee over onderwijs- en schoolverbeteringen en bent ook graag aanwezig bij bijzondere activiteiten in de school zoals feesten of een examenconcert.

Ons aanbod en perspectief

Het betreft een tijdelijke aanstelling van 0,4 - 0,8 fte.
Een salaris van € 2177,- tot € 3257,- bruto per maand op basis van 40 uur (1,0 FTE) volgend de cao VO - OOP schaal 5 of 6 afhankelijk van je opleiding en ervaring.
Daarnaast ontvang je:

 • Een tijdelijk contract in verband met vervanging.
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten woon-werkverkeer.

Onze school

Werken op een school waar geleerd, gelachen en samengewerkt wordt. Waar jij, ook als medewerker, jezelf mag zijn. En waar saamhorigheid en verbondenheid voorop staan. Dat is werken bij het Fioretti College in Lisse. Op onze middelbare school bieden we mavo-, havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs aan.

Bij onze leerlingen én onze medewerkers staan ontwikkeling en respectvol met elkaar omgaan voorop. Leerlingen en medewerkers werken écht met elkaar samen en dat zorgt voor een inspirerend klimaat. Samen streven we ernaar alle talenten van de leerlingen te ontplooien, op het gebied van schoolprestaties én op het terrein van toneel, sport, muziek, beeldende kunst en wetenschap. Samen zetten we mooie resultaten neer en dragen we bij aan de groei van onze leerlingen én die van onszelf.

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Klik hiervoor op onderstaande sollicitatiebutton en voeg je enthousiaste motivatiebrief en cv toe. Wil je nog iets meer weten over het Fioretti College Lisse of de functie Technisch onderwijsassistent? Kijk dan op onze website of stuur een mail naar , , via .

Goed om te weten

De vacature staat als Technisch onderwijsassistent gepubliceerd. Deze rol is gewaardeerd als Onderwijsassistent B of C in ons interne carrièrepad en is tevens de functietitel van je arbeidsovereenkomst.
Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is voor iedere (nieuwe) medewerker verplicht. De aanvraag voor een VOG wordt opgestart wanneer je bent aangenomen.
Voor algemene vragen is de afdeling HR bereikbaar via .
·Functie:technisch onderwijsassistent toa
Startdatum:05-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2177 – 3257
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fioretti Teylingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Technisch Onderwijsassistent – TOA Fioretti Teylingen 05-02-2024

Bekijk ook andere vacatures