Vacature Technisch Medewerker Storingsdienst, Leiden

Technisch Medewerker Storingsdienst, Leiden in Leiden

In het kort

vacaturenummer : G.24.RO.CV.37

sluitingsdatum  : 17 juli 2024

Technisch Medewerker Storingsdienst, Leiden

De functie

Ben jij de techneut die voor elke technische hobbel een oplossing vindt? Iemand die graag direct de handen uit de mouwen steekt? Dan past onze vacature perfect bij jou!

De medewerker Storingsdienst houdt de beschikbaarheid/bedrijfstoestand van de gebouwinstallaties en apparatuur in stand, signaleert mogelijke storingen en calamiteiten en onderneemt passende acties en interventies. De mogelijke gevolgen voor het LUMC bij uitvallen en/of schade is zo groot dat de Meldkamer Storingsdienst 24/7 operationeel is.

De medewerker Storingsdienst is vaktechnisch multidisciplinair inzetbaar en heeft inhoudelijke en functionele kennis van een diversiteit aan installaties en apparatuur en inzicht in de relevante processen van het LUMC. Je draagt zorg voor de infrastructurele voorzieningen in de LUMC gebouwen, door middel van bewaking, bedieningshandelingen en 1ste lijn storingsafhandelingen. Dit betekent dat jij medeverantwoordelijk bent voor alle meldingen die binnenkomen bij de meldkamer, die je van afstand monitort en eventueel oplost. Daarnaast bewaak je de primaire processen en de HVAC-installaties en apparatuur die aangesloten zijn op het gebouwbeheersysteem; het systeem waarmee jij alle apparatuur, leidingen, systemen, enzovoort kunt monitoren. Je meet en registreert diverse installatiegegevens en bij storingen zie je toe op een juiste afhandeling.

Je lost storingen in de infrastructuur ter plaatse zelf op of je geeft de storing door aan collega’s volgens eerste-/tweede-lijnprincipes. Bij grote defecten weet je noodvoorzieningen in te zetten om ervoor te zorgen dat de patiëntenzorg door kan gaan.

Jij levert dus een belangrijke bijdrage aan de patiëntenzorg van het LUMC. Bovendien analyseer en interpreteer je storingsmeldingen om mogelijke problemen en de samenhang daartussen. Je hebt ook oog voor de mogelijke gevolgen van storingen en structurele problematiek.

Het profiel

  • Een afgeronde AOT, SWTK, (Maroff), Vapro C, Werktuigbouwkundige- of elektrotechnische opleiding op minimaal mbo-niveau.
  • Aantoonbare ervaring met automatisering en procestechniek.
  • Praktische kennis van informaticatoepassingen zoals MS-Office (Word, Excel, Outlook).
  • Actuele kennis van informatiesystemen die binnen het vakgebied worden gebruikt en van Gebouw Beheer Systemen.
  • Flexibiliteit, stressbestendigheid en gericht op resultaat en kwaliteit.

Het aanbod

Als technisch medewerker storingsdienst bedraagt je salaris minimaal € 2.932,- en maximaal € 3.923,- bruto per maand (schaal 7, CAO UMC). Deze bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband.  exclusief onregelmatigheidstoeslag en wasvergoeding.

Werken bij het LUMC

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

De afdeling Infra is onderdeel van het Directoraat Bouwzaken en zorgt voor de uitvoering van het onderhoud en renovatie aan de infrastructuur van het LUMC. Hieronder wordt verstaan al de activiteiten die nodig zijn om de technische en functionele specificaties van gebouwen, terrein en installaties in stand te houden of te brengen op het niveau dat het LUMC noodzakelijk acht.

Meer informatie

De uitgebreide vacaturetekst kun je vinden op onze website. Daarnaast kun je contact opnemen met: Steven Passchier – Hoofd Storingsdienst en Ruimtebeheer, afdeling INFRA

s.passchier@lumc.nl

Solliciteren

Wil je solliciteren, vul dan uiterlijk 17-07-2024 ons sollicitatieformulier in, deze is te vinden op:

https://lumc.recruitee.com/o/vacature-standaard-nl-341-347/c/new/Functie:Technisch Medewerker Storingsdienst, Leiden
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2932 – 3923
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) via s.passchier@lumc.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.lumc.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Technisch Medewerker Storingsdienst, Leiden Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures