Vacature Teamleider Productie

Teamleider Productie in Warmond

Teamleider productie (afdeling GDS)

Farmadam
Farmadam is een grote instellingsapotheek met in-huis GDS productie. Wij zijn een groeiend en dynamisch bedrijf dat doelmatig farmaceutisch maatwerk levert aan patiënten in zorginstellingen en ziekenhuizen door het gehele land. Deze diensten verrichten wij vanuit drie vestigingen: Amsterdam (Farmadam BV), Warmond en Ede.

De functie
Als teamleider draag je actief bij aan de dagelijkse productie van onder andere de baxterrollen. Daarnaast heb je, samen met een mede teamleider, een aantal coördinerende taken zoals het maken van het rooster, bepalen van de taakverdeling per dag en voer je functioneringsgesprekken. Je zorgt ervoor dat je medewerkers goed getraind zijn en werken volgens de geldende normen. Je bent prettig benaderbaar en in staat om het contact met je team goed te onderhouden. Uitdagingen waar je met je team tegenaan loopt, weet jij door je doortastendheid snel te doorgronden en te vertalen naar praktische oplossingen.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende functie (anders dan in de openbare apotheek) in een open en prettige bedrijfscultuur. Groei en ontwikkeling staan bij ons centraal.
 • Een bruto maandsalaris conform schaal 5 of 6 van de CAO Apotheken. Dit is afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de €2104,- en €3211,-, op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een contract voor 36 uur per week, in eerste instantie voor een periode van 7 maanden. De wens is om, bij wederzijds goedvinden, daarna te verlengen.
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer à 21 ct per kilometer (vanaf 5,1 km enkele reis, met een maximum van 35 km enkele reis) of openbaar vervoerkosten conform het CAO.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8%.
 • Aandacht voor een goede werk/privé balans.
 • Een werklocatie die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en voldoende parkeermogelijkheden heeft.

Wij zoeken iemand die:

 • MBO werk- en denkniveau bezit (niveau 4) en affiniteit heeft met logistiek.
 • Een flexibele instelling heeft en de Nederlandse taal goed beheerst.
 • Digitaal vaardig is en snel kan meekomen met diverse computerprogramma's.
 • Wil groeien in een leidinggevende rol. Wij besteden zelf aandacht aan training en ontwikkeling en investeren daarom graag in jou!

Contact
Heb je interesse? Dan zien we je CV graag tegemoet via . Vragen over het sollicitatieproces kunnen ook naar dit e-mailadres worden gestuurd. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Anthonius Glastra, Teammanager, via of telefonisch via (ook via WhatsApp).Functie:teamleider productie
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2104 – 3211
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Farmadam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Teamleider Productie Farmadam 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures