Vacature Teamcoördinator Ontwerp Openbare Ruimte

Teamcoördinator Ontwerp Openbare Ruimte in Leiden

Teamcoördinator ontwerp openbare ruimte

36 uur, maximaal € 6.777,00 (schaal 12)

Geef jij de openbare ruimte van Leiden de aandacht die ze verdient? Gaat je hart sneller kloppen van thema ' s zo als een autoluwe binnenstad, klimaatopgaven en het Singelpark? Sluit je dan aan bij ons team als teamcoördinator! Stuur een multidisciplinair team aan van ontwerpers, richt een ontwerpbureau op en werk nauw samen met diverse afdelingen. Bouw mee aan een aantrekkelijke en duurzame stad. Maak impact, stuur bij en ontzorg. Sta jij klaar om Leiden mooier te maken? Kom met ons kennismaken of solliciteer vandaag nog!

WAT GA JE DOEN ALS TEAMCOÖRDINATOR ONTWERP OPENBARE RUIMTE ?
Je geeft dageli j ks leiding aan een multidisciplinair en hecht team van ruim 20 gedreven medewerkers , waarvan de meeste n ontwerpers zijn . Jij gaat, uiteraard samen met jouw team, verder ( inhoudelijk ) richting geven aan de doorontwikkeling van het team , waaronder het oprichten van een ontwerpbureau . N aast de reguliere afstemming met jouw medewerkers uit het team, waarin ze met jou in vertrouwen dingen kunnen bespreken, ben je ook druk met netwerken .

Hierin sta je in nauw contact met bijvoorbeeld collega's van b eleid (Duurzame Leefomgeving), maar ook van stedenbouw, stadsingenieurs , mobiliteit, beheer en diverse projectmanagers. Je vertelt wat jouw team doet en waar iedereen mee bezig is. Het team kan jou op pad sturen met een boodschap, waardoor je het team ontzorgt. Je weet dan ook goed wat er speelt , waar iedereen mee bezig is en wat iedereen bezighoudt. Je stuurt bij waar nodig en gaat in gesprek met bijvoorbeeld een projectmanager als daar aanleiding voor is. Ook houd je de capaciteitsbehoefte richting het team in de gaten en handel je als hier een probleem dreigt te ontstaan, bijvoorbeeld door het inhuren van extern personeel.

Daarnaast ben je onderdeel van het MT van de afdeling Duurzame Leefomgeving. Daarin bespreken we met elkaar de belangrijkste (organisatie) ontwikkelingen en kun je sparren met beide andere teamcoördinatoren (Bas en Martijn) en Joline , jouw toekomstige afdelingsmanager.

WAAROM KIEZEN VOOR DEZE FUNCTIE?


 • Je krijgt de gelegenheid om een nieuw ontwerpbureau op te richten.
 • Je bent dagelijks bezig met thema's die de stad iedere dag nog leefbaarder maken.

DIT KRIJG JIJ
Ons a anbod voor jou is een salaris van maximaal € 6 . 777, 00 bruto per maand (schaal 12 ) , o.b.v. 36-urige werkweek . Verder bieden we jou:

 • Een contract van 36 uur per week aan voor de periode van één jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan treed je vast in dienst. Heb je bij de gemeente Leiden een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, dan behoud je je rechtspositie .
 • Een organisatie met korte lijnen waar veel wordt gedaan aan vitaliteit en duurzaamheid.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten of je kan gebruik maken van een NS -B usiness C ard.
 • Sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze inwoners .
 • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkelin g . We hebben een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen.
 • Een Individueel Keuzebudget van 17,05% boven op je salaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering) wat je naar eigen inzicht inzet. Bijvoorbeeld voor extra salaris, vakantiedagen of opleidingen.
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof , bovenop de wettelijke 70%-regeling.
 • Opname in het ABP-pensioenfonds en een jaarlijkse tegemoetkoming ziektekostenverzeker ing.
 • We werken hybride, waarbij het uitgangspunt is dat je een deel van je werktijd in overleg ook thuis kunt werken.
 • De ruimte om jouw optimale werk-privé balans te vinden; je krijgt diverse voorzieningen (o.a. laptop en telefoon) en de mogelijkheid om je werk daar te doen waar het op dat moment het beste past. Je krijgt faciliteiten inclusief een thuiswerkvergoeding van € 3,- netto per dag om verantwoord thuis te werken. Voor de dagen die je naar kantoor komt, ontvang je een reiskostenvergoeding. ( Afhankelijk van waar je woont).

DIT BEN JIJ
Je bent een echte verbinder. Je staat voor en achter je team, weet wat er speelt en waar iedereen mee bezig is, en je bevindt je midden in de organisatie. Je deinst er niet voor terug om zowel binnen als buiten het team mensen aan te spreken op hun gedrag, samenwerking of inhoud. In deze rol regisseer en coördineer je de werkzaamheden binnen het team en investeer je in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat is ook wat je echt leuk vind t . Daarnaast vragen wij van jou:

 • Hbo werk- en denkniveau , met een achtergrond in ontwerpen of in elk geval aantoonbare ervaring met leidinggeven aan ontwerpers. Je denkt en werkt integraal.
 • Je hebt ervaring met het werken bij een gemeentelijke organisatie .
 • Je maakt makkelijk verbinding en contact en bent persoonlijk geïnteresseerd.
 • Je bent warm zakelijk: je weet een goede balans te vinden tussen sturen op planning en rekening houden met de inhoud en 'de mens'.
 • Je werkt samen met het team en staat stevig in je schoenen om besluiten te nemen als het nodig is.

ON ZE AFDELING
Team Ontwerp Openbare Ruimte is één van de drie teams van de afdeling Duurzame Leefomgeving. De andere twee ( beleids )teams zijn Milieu, Energietransitie & Bodem en Groen, Water & Circulaire Economie . In totaal werken er ca . 55 collega's in de hele afdeling, waarvan ruim 20 in het team Ontwerp Openbare Ruimte.

W E MAKEN GRAAG KENNIS MET JE
Een eerste kennismaking kan wat ons betreft snel plaatsvinden. Neem voor meer informatie contact op met , . Zij beantwoord t graag al je vragen of drinkt een verkennend e kop koffie of thee met je!

We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega's en zijn oprecht benieuwd naar jou. We ontvangen graag jouw motivatie en cv. Doe het wel zo snel mogelijk, want zodra we een geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature. Heb je vragen over het sollicitatieproces , n eem dan contact op met Paul Stad via telefoonnummer (via Whatsapp kan uiteraard ook). Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum van deze site verdwijnt.

Het sollicitatieproces in vogelvlucht:

 • De vacature staat uiterlijk tot en met dinsdag 11 juni open .
 • Op donderdag 13 juni laten wij weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek .
 • Wij hebben al vast 17 juni tot en met 19 juni gereserveerd voor gesprekken.
 • Een tweede gesprek of arbeidsvoorwaardegesprek willen wij dan met jou doen op 24 of 25 juni .
 • We streven ernaar om de sollicitatieprocedure voor 1 juli met jou te hebben afgerond .

Voor deze vacature werven wij in- en extern tegelijk.


Leiden is levendig, sociaal en ondernemend. Het is dé stad van kennis en cultuur, met een rijke historie. Daar zijn we trots op. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door een collegiale en open werksfeer, met veel ruimte voor vernieuwende ideeën en een verfrissende blik. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk en pakken hun werkzaamheden zelfstandig en professioneel op. Onze ambitie is om een wendbare organisatie te zijn die ook een goede afspiegeling is van de diverse inwoners van onze stad. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt!

WIJ ZIJN GEMEENTE LEIDEN.
WIE BEN JIJ?

Vacaturetype / functietype
Contract

Werkuren
Fulltime

Sluitingsdatum
11-06-2024


Locatie
Gemeente LeidenFunctie:teamcoördinator ontwerp openbare ruimte
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6777 – 6777
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ga Goed Leiden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Teamcoördinator Ontwerp Openbare Ruimte Ga Goed Leiden 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures