Vacature Student Medewerker

Student Medewerker in Lisse

Gezocht: Student medewerker Noordwijk-Noordwijkerhout

De Bibliotheek Bollenstreek zoekt per direct een Student-medewerker voor onze bibliotheek in Noordwijk-Noordwijkerhout.

De bibliotheek is al lang niet meer de plek waar je alleen komt om boeken te lenen. De Bibliotheek Bollenstreek is een ontmoetingsplek waar je kan lezen, studeren, gebruik maken van IT-voorzieningen of deelnemen aan diverse activiteiten. Wij hebben acht vestigingen in vier gemeenten: Lisse, Noordwijk, Oegstgeest en Teylingen. Elke vestiging heeft zijn eigen sfeer en dynamiek. Eén ding hebben ze gemeen: overal werken onze medewerkers en vrijwilligers aan een zo goed mogelijk invulling van onze wettelijke kernfuncties.


Wie zoeken wij

Een energieke student die graag variatie heeft in zijn werk. Je hebt een gastvrije, dienstverlenende en praktische instelling. Je bent een flexibele aanpakker. Je hebt kennis van en affiniteit met digitale ontwikkelingen en sociale media.

Jouw dag bij de Bibliotheek Bollenstreek

Samen met jouw collega ben je het gezicht van de bibliotheek. Jullie openen stipt op tijd de bibliotheek en verwelkomen bezoekers. Je helpt iemand bij vragen over het verlengen van boeken, een tiener vraagt jouw hulp bij het vinden van een e-book en daarna verwelkom je een peuter als nieuw lid door haar inschrijving te verwerken en haar en haar vader een rondleiding door de bibliotheek te geven. Tussendoor houd je oog voor de omgeving: je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van boeken, zorgt dat bezoekers koffie en thee kunnen gebruiken en zet stoelen klaar voor een activiteit later op deze dag. Als je weggaat, kunnen je collega's de bibliotheek de volgende dag zo openen.


Wat bieden wij jou

Een prettige, gevarieerde werkomgeving, waarin eigen verantwoordelijkheid centraal staat. Je werkt op zaterdag van 10.45 - 16.15 uur, de ene week in Noordwijk en de andere week in Noordwijkerhout. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Openbare Bibliotheken. Het betreft een tijdelijk contract voor de duur van een jaar.


Wil je meer weten over de inhoud van deze functie, dan kan je contact opnemen met José Wehkamp, Vestigingscoördinator gemeente Noordwijk, of telefonisch op 0.


SollicitatiesFunctie:student medewerker
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Bibliotheek Bollenstreek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Student Medewerker Stichting Bibliotheek Bollenstreek 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures