Vacature Stagiair Jachtschilderen

Stagiair Jachtschilderen in Kaag

Stagiair Jachtschilderen - Industrieel Lakverwerker

Amsterdam, Kaag

vmbo

40 uur

Stagiair Jachtschilderen - Industrieel Lakverwerker

Amsterdam, Kaag

vmbo

40 uur

Royal Van Lent Shipyard Kaag, 23 januari 2024

Bij Royal Van Lent Shipyard hebben wij plek voor jachtschildertalent. Volg jij de opleiding richting Industrieel Lakverwerken (of vergelijkbaar) en heb jij interesse in een stage waarin je leert van je beste vakspecialisten, solliciteer dan snel!

Over de functie

Als stagiair Jachtschilder bij Royal Van Lent Shipyard kijk- en werk je mee met onze beste vakspecialisten op onze jachtschilderafdeling. Je loopt mee aan boord van onze superjachten in aanbouw of in onze gloednieuwe spuiterij. Hier leer je verschillende verftoepassingen en-technieken te gebruiken en doe je de benodigde praktijkervaring op, om na jou opleiding als vakspecialist aan de slag te kunnen.

Wij vragen

Wij zoeken talenten die hun praktijkopleiding Vakkracht industrieel lakverwerker (of vergelijkbaar), willen verreiken met een stage binnen de Jacht-, en scheepsbouw. Ben je minimaal 15 jaar oud, heb je een goede leer- én werkmentaliteit en heb je oog voor kwaliteit? Dan heeft Feadship voor jou de ideale stageplek.

Wij bieden

  • In staat om naar onze locatie op Kaag-eiland te komen
  • Helaas is het vanwege onze locatie op Kaag-eiland niet mogelijk om met behulp van het Openbaar Vervoer naar te komen, hierdoor zul je dus via de fiets of met de auto naar Kaag moeten kunnen komen!

Als onderdeel van de stage vinden wij het belangrijk dat je ook meekrijgt hoe het is om te solliciteren voor een baan. Stuur ons daarom een motivatiebrief met een cv toe.

In je motivatiebrief vertel je ons onder andere:

  • Wanneer je stage wilt lopen;
  • Welke opleiding je volgt;
  • Waarom je juist bij Royal van Lent Shipyard stage wilt lopen.
  • Wij bekijken vervolgens of we je een stageplek kunnen bieden binnen Royal Van Lent Shipyard en informeren je hier tijdig over.

Extra informatie

Ben jij op zoek naar een stage en lijkt werken in de luxejachtbouw jou een gave uitdaging, stuur dan jouw motivatie incl. startdatum stage, via de sollicitatiebutton dan nemen wij deze zo snel mogelijk in behandeling!


Een CV vinden wij interessant maar we begrijpen dat hier waarschijnlijk nog niet heel veel op staat.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met , tel. .


Wil jij meewerken aan de realisatie van 's werelds mooiste en hoogwaardige superjachten? Dan mag je deze kans niet aan je voorbij laten gaan! Word vandaag nog een essentieel lid van het Feadship/Royal Van Lent Shipyard team. Al 175 jaar vervult Feadship/Royal Van Lent Shipyard de dromen van haar klanten met adembenemende superjachten. Op onze locaties in Kaag en Amsterdam worden deze superjachten tot leven gebracht, volledig op maat gemaakt voor onze klanten. Met een bewezen staat van dienst hebben we een rijke orderportefeuille en groeit onze organisatie gestaag.


Ben jij enthousiast om samen te werken met een team van deskundige vakmensen en ingenieurs aan deze volledig op maat gemaakte jachten? Als je toegewijd bent aan het leveren van topkwaliteit en vakmanschap in een groeiende organisatie, dan zijn wij op zoek naar jou.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan met jouw cv en motivatiebrief.Functie:stagiair jachtschilder
Startdatum:25-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Vries Feadship via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Stagiair Jachtschilderen De Vries Feadship 25-01-2024

Bekijk ook andere vacatures