Vacature Stage Winkelmedewerker

Stage Winkelmedewerker in Hoofddorp

Ga snel naar:

Werken bij ANWB logo

Bij de ANWB zetten we ons in voor zorgeloze mobiliteit en een duurzame samenleving. Wij zijn het vertrekpunt voor Nederlanders die vol plezier de wereld willen ontdekken. Met een sterke focus op groei, maatschappelijke impact en tevreden medewerkers, creëren we dagelijks waarde.

Bij de ANWB vinden we dat elk individu en elke actie ertoe doet. Samen maken we Nederland schoner, veiliger en beter bereikbaar. Werkend bij de ANWB, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je niet alleen klanten en leden, maar heel Nederland vooruit. We bieden ruimte voor groei, zowel voor jou persoonlijk als voor onze organisatie. Bouw jij straks mee aan de toekomst van mobiliteit? Kijk hier verder wat er allemaal te doen is bij de ANWB.

Werken bij de ANWB. Jij helpt ons allemaal verder.

 • Werken bij ANWB logo

Waar ben je naar op zoek?

Stage winkelmedewerker

 • Heel Nederland
 • € 400
 • 38 uur
 • Stage

Werken in een omgeving waar je klanten helpt onbezorgd de wereld te ontdekken, afwisselende werkzaamheden en de leukste collega's. Kom het ontdekken als stagiair in een ANWB winkel. We begeleiden je graag bij het uitvoeren van je stageopdracht waarbij je volop de ruimte krijgt om je te ontwikkelen.

Ga snel naar:

Stel je vraag direct aan

 • Of het nu jongeren zijn die op Interrail-avontuur gaan, een gezin dat zich voorbereidt op een autovakantie of een stel dat stevige wandelschoenen zoekt voor in de bergen: jij stelt de juiste vragen over hun plannen en helpt ze verder met een persoonlijk advies. Zo draag je bij aan een onbezorgde reis.

 • Je houdt de winkel piekfijn op orde, begroet klanten en leden en beantwoordt hun vragen. We leren je alles over de verschillende producten in onze winkel, zoals kampeerartikelen, outdoorkleding, routekaarten en vignetten. Ook zorgen we dat je mee kunt denken en uitleg kunt geven als een klant een reisverzekering nodig heeft.

 • Je krijgt de kans om rustig kennis te maken met het team en de organisatie. Jouw stage is een leerperiode voor jou en daarbij ondersteunt onze praktijkbegeleider je graag. Stap voor stap loop je door onze basisopleiding winkel en leren we je verkooptechnieken en gespreksvaardigheden, zodat jij straks precies weet hoe je klanten op de beste manier helpt.

 • Zijn er opdrachten vanuit je opleiding? Dan krijg je de ruimte om die tijdens je stage te maken en om vragen aan collega's te stellen. Samen zorgen we dat jij je leerdoelen haalt. En bevalt het werk je? Bespreek dan gerust de mogelijkheid om na afloop van je stage bij ons te blijven werken tijdens vakanties of weekenden.

Bruto stagevergoeding van €400,- (o.b.v. 38 uur)

Toon meer

Ontmoet je collega's

"Dat iedereen met een glimlach de winkel uitgaat, dat is mijn doel

"

Randy
Verkoopmedewerker bij de ANWB winkel

"De juiste mensen op de juiste plek, daar ga ik voor

"

Kim
Supervisor ANWB-winkel Uden

Als achtergrond neem jij mee

Deze stage is voor jou een mooie kans om kennis te maken met de arbeidsmarkt en samen te werken met een team. Je vindt het leuk om afwisselende werkzaamheden op te pakken en daardoor veel te leren. In je contact met klanten, leden en collega's laat je je enthousiasme zien. Zie je een verkoopkans? Dan durf je actie te ondernemen en op klanten af te stappen.

Verder:

 • Volg je de mbo-opleiding Travel & Hospitality (zelfstandig medewerker/leidinggevende) of Detailhandel (verkoopspecialist/leidinggevende).
 • Heb je ervaring of interesse in retail.
 • Een pre-employmentscreening kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Hebben we een match?

Je durft op mensen af te stappen en ze te vertellen wat ze nodig hebben voor hun vakantie.

Je leert het liefst elke dag iets bij. Je vult jouw koffer graag met nieuwe kennis!

Je werkt graag samen met collega's die net zo reislustig zijn als jij.

Je bent dol op vakantie én op het realiseren van de beste verkoop.

Je durft op mensen af te stappen en ze te vertellen wat ze nodig hebben voor hun vakantie.

Je leert het liefst elke dag iets bij. Je vult jouw koffer graag met nieuwe kennis!

Je werkt graag samen met collega's die net zo reislustig zijn als jij.

Je bent dol op vakantie én op het realiseren van de beste verkoop.

Je solliciteert

Solliciteer eenvoudig via de website.

Het gesprek

Jij kunt dan ontdekken wat ANWB te bieden heeft en wij zijn geïnteresseerd in jouw motivatie om bij ons te komen werken. Samen kijken we of het daadwerkelijk matcht!

Aanbieding

Als alles goed gaat tijdens het sollicitatiegesprek en we zijn allebei enthousiast, dan krijg je van ons een contract aangeboden.

Ben je nog net zo enthousiast? Reageer!

Eenvoudig via WhatsApp solliciteren?

Liever eenvoudig via WhatsApp solliciteren?

 • Solliciteer gemakkelijk en snel, zonder het uploaden van documenten.
 • Emoji's gebruiken in je motivatie? Dat kan!
 • Reageer op jouw droombaan waar en wanneer jij dat wilt.

Solliciteer via WhatsApp

Of liever via het formulier

Kan ik je ergens mee helpen?

Kan ik je ergens mee helpen? Laat het mij weten en ik help je graag verder.

Kan ik je ergens misschien ergens mee helpen?

Werken in een omgeving waar je klanten helpt onbezorgd de wereld te ontdekken, afwisselende werkzaamheden en de leukste collega's. Kom het ontdekken als...

 • ANWB Winkel Hoofddorp
 • € 400
 • 38 uur


Functie:stage winkelmedewerker
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ANWB via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Stage Winkelmedewerker ANWB 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures