Vacature Stage

Stage in Noordwijk Zh

icon logo landgoeddehorst

Stage Meetings & Events

Als onderdeel van het Meetings & Events team houd jij je bezig met alle werkzaamheden achter de schermen rondom de evenementen, vergaderingen en trainingen op ons landgoed in Driebergen en in ons hotel in Noordwijk.

Fulltime

Minimaal 16 weken.
Startdatum in overleg

Opleiding

MBO of HBO opleiding
3e of 4e jaars/ afstuderen

Vergoeding

€500,- vergoeding bij een fulltime dienstverband

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met , Meetings & Events Manager, via het telefoonnummer .

Wat ga je doen?

Werkzaamheden

Als onderdeel van het Meetings & Events team houd jij je bezig met alle werkzaamheden achter de schermen rondom de evenementen, vergaderingen en trainingen op ons landgoed in Driebergen en in ons hotel in Noordwijk.

Je neemt reserveringen aan per e-mail, maakt offertes en verwerkt deze op juiste wijze in ons reserveringssysteem VIPS. Naast reserveringen voor de zakelijke markt verwerk je ook de details voor de Baak trainingen en heb je contact met je collega's van de Baak opleidingen.

Je verwelkomt onze trainers en andere contactpersonen en neemt de details van de dag(en) door. Eventuele wijzigingen deel je in het dagelijkse overleg met de operationele afdelingen.

Dit alles doe jij natuurlijk met een persoonlijke aanpak en met een groot oog voor detail en service. Elke training en vergadering verloopt mede door jouw bijdrage van reservering tot evaluatie perfect!

Wat vragen wij van jou?

Functie eisen

Je bent actief en enthousiast en word gelukkig van een hospitality omgeving. Je wilt onze gasten echt ontzorgen. Het geeft niet als je nog niet veel ervaring hebt. Wij helpen je daar mee. Zolang je maar enthousiast bent om het werk te leren.

Je bent professioneel, proactief, servicegericht en stressbestendig. Daarnaast heb je oog voor detail en heb je het in je om zelfstandig te werken met een grote mate van verantwoordelijkheid.

Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed.

Je volgt momenteel een relevante MBO of HBO opleiding en zoekt bij voorkeur voor ten minste 16 weken een stage. Startdatum: in overleg.

Wat bieden wij jou?

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Je krijgt een on-the-job trainingsprogramma en begeleiding door een SVH-leermeester tijdens jouw stage. Je ontvangt €500,- stagevergoeding.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen.

"Een stage op de afdeling Meetings & Events ervaar ik als leuk, leerzaam en prettig. Het team is heel gezellig en behulpzaam. Dat is niet alleen naar stagiaires toe, maar ook naar alle andere collega's. Dat is een hele prettige sfeer om te leren en werkervaring op te doen. Elke collega wil je graag helpen en dingen leren, ongeacht op welke locatie je bent.
Je krijgt een stagebegeleider op de afdeling en die kijkt hoe je het doet, helpt je en evalueert samen met jou hoe het gaat. Dat vind ik heel fijn, want je kan alles met diegene bespreken. Je leert alles wat ze doen op deze afdeling in een korte tijd. Daardoor word je uiteindelijk gewoon ingezet als een medewerker en draai je gewoon mee met alles wat ze doen. Kortom alles hebben ze goed geregeld voor stagiaires.
Een stage bij de afdeling Meetings & Event is zeer aanbevolen!"

Hélène
OUD STAGIAIR MEETINGS & EVENTS

Hier ga je werken

Jouw werkplekken

Je komt in een team van betrokken en gedreven collega's die snappen hoe je gezamenlijk twee mooie locaties runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.

Het team werkt vanuit beide locaties (Driebergen en Noordwijk). Je standplaats zal de locatie zijn die het dichtst bij je woonplaats ligt.

Het bos

Landgoed de Horst

Landgoed de Horst bestaat uit 23 hectare eigen grond met daarop een bos. Met ruim 30 zalen en 113 slaap- en hotelkamers hebben wij diverse gasten over de vloer. Door de week vaak zakelijke gasten en in het weekend vooral toeristen die een weekendje weg zijn. Vanuit ieder gebouw op het landgoed loop je zo het bos in. Ook heerlijk om tijdens je pauze even buiten te wandelen.

In Noordwijk, direct aan de strandopgang vind je Hotel de Baak Seaside. Het hotel beschikt over 100 hotelkamers en ruim 20 zalen voor vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten. Door de week vind je hier ook vooral de zakelijke gast, echter in de vakantie en met name in de zomer is het een drukte van belang met alle toeristen. Hotel de Baak Seaside is een van de weinige hotels in Noordwijk direct aan het strand.

De Baak Seaside Highres 34

Solliciteren?

Lijkt het je leuk om het team van Meetings & Events te komen versterken? Solliciteer dan vandaag nog! Wij kijken uit naar je komst.Functie:stage
Startdatum:19-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Landgoed de Horst via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Stage Landgoed de Horst 19-05-2024

Bekijk ook andere vacatures