Vacature Sporthalmedewerker

Sporthalmedewerker in Sassenheim

Sporthalmedewerker (38 uur)

Bij Stiwa zijn we per direct op zoek naar een sporthalmedewerker voor een periode van zes maanden. Als sporthalmedewerker draag je zorg voor het dagelijkse toezicht tijdens de activiteiten die plaatsvinden in de sportaccommodaties. Ook ben je het aanspreekpunt voor huurders en het aanwezige publiek en ben je verantwoordelijk voor een schone en opgeruimde accommodatie. Heb je interesse in deze baan? Loop gerust binnen voor meer informatie of stuur je CV naar t.a.v. Bert van Beek.

Receptioniste (weekend en oproep)

Sport- en recreatiecomplex Wasbeek is waar mensen graag komen sporten of zwemmen. Ter versterking van ons gezellige team zijn wij op zoek naar een gastvrije receptioniste voor één weekend per maand en oproep. Vind je het leuk om gasten te ontvangen en te woord te staan bij de receptie? En ben je in bezit van minimaal MBO-3 en beheers je de standaard PC-applicaties en heb je zin in een dynamische baan in een oergezellig team? Stuur dan jouw motivatie en CV naar via !

Over stiwaFunctie:sporthalmedewerker
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Wasbeek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Sporthalmedewerker Stichting Wasbeek 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures