Vacature Snijder

Snijder in Sassenheim

Snijder - fulltime (2-ploegendienst: 32 - 40 uur)

Elburg-Smit is een moderne drukkerij met 90 jaar ervaring in de grafische sector. We zijn gespecialiseerd in de productie van etiketten, verpakkingen en promotiematerialen voor botanische gewassen. Met onze 95 medewerkers staan we voor kwaliteit en een prettige en ambitieuze werksfeer. Met recht zijn we trots op ons innovatieve en sociale bedrijf.

Graag breiden we ons team uit met een vakbekwame snijder/stanser. Als operator werk je in 2-ploegendienst en voer je verschillende werkzaamheden uit op onze snij- stanslijnen. We werken met moderne machines die maximaal zijn geautomatiseerd. Je draagt zorg voor een optimale conditie van de machines. Je voert kwaliteitscontroles uit, verhelpt zelf kleine storingen en denkt actief mee met de producties. Verpakking van het geproduceerde vindt plaats onder jouw toezicht.

We hebben een cultuur van aanpakken en vinden het belangrijk dat medewerkers bijdragen aan een goede sfeer op de werkvloer. Daarnaast vinden we het van belang dat je je werkplek netjes houdt en dat je staat voor kwaliteit.

Functie eisen

  • Je hebt een relevante grafische- of technische opleiding op mbo-niveau;
  • Je beschikt over vakkennis en ervaring als machinevoerder, bij voorkeur op snij- en vouwmachines;
  • Je hebt technisch inzicht, een flexibele instelling en je toont initiatief;
  • Je werkt nauwkeurig en efficiënt, met oog voor kwaliteit;
  • Je bent bereid in ploegendienst te werken, wekelijks wisselend:
    • 6.00 uur-14.00 uur AM en 13.45 uur-21.45 uur PM.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden a rbeidsvoorwaarden volgens de Grafimedia CAO . Denk hierbij aan een passend salaris, vakantiegeld 8% , reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. D aarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals een winstdeling , f ietsplan, s portplan . Ook staan wij er altijd voor open om mee te denken i n ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren
Spreekt bovengenoemde functie je aan, dan ontvangen wij graag je motivatie + C.V.
Dat kan per e-mail gericht aan: of per post aan:

Elburg-Smit B.V.
t.a.v. Mariëlle ter Laak
Wasbeekerlaan 12
2171 AE SassenheimFunctie:snijder
Startdatum:21-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Elburg-Smit via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Snijder Elburg-Smit 21-01-2024

Bekijk ook andere vacatures