Vacature Senior Systeembeheerder

Senior Systeembeheerder in Sassenheim

Werken bij De Menken keuken

Senior Systeembeheerder

Onze IT-infrastructuur strekt zich uit over meerdere geavanceerde datacenters, wat resulteert in maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid. We geloven sterk in gestandaardiseerde processen en systemen, waardoor wij de organisatie optimaal kunnen ondersteunen. Wij zijn op zoek naar een Senior Systeembeheerder die deze visie deelt en met ons verder wil bouwen aan onze organisatie.

Let's make something special:

In jouw rol als Senior Systeembeheerder speel je een essentiële rol bij het beheren, beveiligen en optimaliseren van onze IT-infrastructuur. Samen met ons team van gedreven IT-professionals zorg je ervoor dat onze systemen naadloos functioneren met een sterke focus op security. De buy-and-build strategie van Group of Butchers maakt dat je met regelmaat betrokken wordt bij het integreren van nieuwe bedrijven binnen onze groep. Met jouw hbo werk- en denkniveau word jij daarmee een waardevolle schakel in onze groeistrategie. De functie brengt de volgende uitdagingen met zich mee:

 • Ontwerp & implementatie van onze IT-infrastructuur, inclusief servers, netwerken en werkstations.
 • Actieve betrokkenheid in rol projectleider + uitvoerend bij het integreren/ migreren van geacquireerde bedrijven.
 • Dagelijks Beheer en monitoring van de IT-infrastrutuur
 • Implementeren en onderhouden van beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls, antivirussoftware en authenticatieprotocollen.
 • Proactief identificeren en analyseren van potentiële beveiligingsrisico's, met passende maatregelen om deze te voorkomen.
 • Samenwerken met het IT-team om problemen op te lossen en verbeteringen door te voeren.
 • Advies en ondersteuning bieden aan collega's op het gebied van IT-security en best practices.

We are something special:

De Menken Keuken is onderdeel van Group of Butchers. Een snelgroeiend foodbedrijf met ruim 1800 medewerkers verdeeld over vestigingen in Nederland, België en Duitsland. We willen de beste zijn en dat proef je aan onze producten. Werken bij de Menken Keuken betekent werken in een bruisend, informeel familiebedrijf waar je maximaal de kans krijgt om alles uit je functie te halen. Passie voor het maken van mooie producten is wat ons bindt, jij draagt daaraan bij vanuit jouw rol als Systeembeheerder.

You bring something special:

Jij denkt van nature in oplossingen. Je bent hebt een proactieve instellingen en bent communicatief sterk. Je beschikt over het vermogen om effectief in teamverband te werken. Een brede verantwoordelijkheid spreekt jou aan? Om deze rol goed uit te kunnen voeren beschik je verder over:

 • Minimaal 5 jaar ervaring als senior systeembeheerder
 • Ervaring met migraties en integraties van infrastructuren volgens een projectmatige aanpak;
 • Gedegen kennis en ervaring op het gebied van IT-security, inclusief firewalls, VPN, EDR, VDI & RDS, OT omgeving, telefonie.
 • Een afgeronde hbo opleiding in de richting van IT. Certificeringen op het vlak van Security zijn een pre.
 • Jij bent van nature een kartrekker en neemt die rol graag op je in het team!

We give you something special:

Natuurlijk krijg je volop de mogelijkheid om jouw expertise op het gebied verder te ontwikkelen binnen een hecht team van professionals. Daarnaast:

 • Ontvang je een goed salaris aangevuld met een eindejaarsuitkering va 3,25%.
 • Hoort daar een mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket bij waaronder een zeer gunstige pensioenregeling.
 • Krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en/ of cursussen. We groeien hard als organisatie en daardoor als team. Heb je ambitie een bepaalde richting op? We denken graag met je mee hoe je je daar naartoe kunt ontwikkelen.
 • We kennen een eigen bedrijfs-cao met 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en fietsplan.
 • We vinden het leuk om successen te vieren met het team.

Let's make something special together!

Wij zoeken de beste Senior Systeembeheerder, jij het beste bedrijf om je skills in te zetten en je verder te ontwikkelen. Solliciteer nu of mail je CV naar

 • Locatie: Sassenheim

Werken bij de Menken keuken

Al meer dan 50 jaar is de Menken keuken een begrip in de regio. De Menken keuken is sinds maart 2022 onderdeel van de Group of Butchers en groeit door export en assortimentsuitbreiding.

Functie:systeembeheerder
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Menken Keuken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Senior Systeembeheerder Menken Keuken 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures