Vacature Senior Engineer Interior

Senior Engineer Interior in Kaag

Royal van Lent Shipyard

 • Groep Koninklijke De Vries Scheepsbouw

Over Feadship

Senior Engineer Interior

 • Kaag

 • Engineering

 • Royal Van Lent Shipyard Kaag

 • €4.000 - €5.000

Senior Engineer Interior

Kaag

Engineering

Royal Van Lent Shipyard Kaag

€4.000 - €5.000

Als Senior Engineer Interior bij Royal Van Lent Shipyard ben je samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het volledige engineeringsproces van het interieur van een Feadship. Wil jij meebouwen aan onze ultraluxe superjachten? Reageer dan snel!

Royal Van Lent Shipyard

Jouw aandeel in de bouw van een Feadship

Wil jij meewerken aan de realisatie van 's werelds mooiste en hoogwaardige superjachten? Dan mag je deze kans niet aan je voorbij laten gaan! Word vandaag nog een essentieel lid van het Feadship/Royal Van Lent Shipyard team. Al 175 jaar vervult Feadship/Royal Van Lent Shipyard de dromen van haar klanten met adembenemende superjachten. Op onze locaties in Kaag en Amsterdam worden deze superjachten tot leven gebracht, volledig op maat gemaakt voor onze klanten. Met een bewezen staat van dienst hebben we een rijke orderportefeuille en groeit onze organisatie gestaag.

Dit ga je doen als Senior Engineer Interior

Voor de afdeling Engineering Interior zijn wij vanwege groei op zoek naar nieuwe collega's. Als Senior Engineer ben jij medeverantwoordelijk voor een kwalitatief goede en een tijdige uitwerking van het definitief ontwerp van een Feadship.

Dit doe je samen met je collega- engineers en de Lead Engineer aan wie jij rapporteert. Je bent in jouw dagelijkse werkzaamheden verantwoordelijk voor onder andere de detailengineering, 3D modellen en verschillende datasheets van het project waar jullie team aan gekoppeld is.

De discipline Interieur van de afdeling Engineering is verantwoordelijk voor de realisatie van de engineering voor het gehele interieur van het superjacht. Denk hierbij aan trappen, vloeren, plafonds maar bijvoorbeeld ook aan (vaste) meubels.

Om het engineerings- en productieproces zo strak mogelijk te laten verlopen schakel je veel met jouw collega engineers van andere disciplines zoals Werktuigbouw, Constructie, Exterieur en Special Engineering. Je houdt rekening met de Royal Van Lent standaarden en kwaliteit en waarborgt deze tijdens het proces. Je bent medeverantwoordelijk voor het bewaken van de informatiestroom van en naar de productie. Als resultaat van een strak proces en een goede informatiestroom richting de productie, kunnen de productieplanningen en -standaarden nageleefd worden binnen tijd, budget en volgens de juiste kwaliteit.

Dit breng je mee

De ideale kandidaat is fulltime beschikbaar en beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en hebt bij voorkeur ervaring binnen de scheeps- of jachtbouw. Je beschikt over kennis van het volledige bouwproces van zeewaardige (super)jachten en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift. Daarnaast ben je computervaardig met onder andere het CAD-tekenpakket, NX, Team Centre en overige basisroutines. Wij zijn op zoek naar jou omdat:

 • Je snel en makkelijk schakelt met collega's
 • Je graag op de hoogte blijft van de voor jouw interessante facetten binnen het bouwproces en hier met jouw team op in kan spelen
 • Je over ruime ervaring beschikt op het gebied van het coachen en motiveren van collega's
 • Jij jouw collega's altijd zo goed mogelijk wilt informeren over de actuele stand van zaken

Ons aanbod

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Bij fulltime dienstverband ontvang 40 vrije dagen per jaar (27 vakantiedagen + 13 ADV dagen);
 • 8% vast vakantiegeld, dit wordt conditioneel aangevuld met 2,75%.
 • Een jaarlijkse winstuitkering (conditioneel);
 • Een pensioenregeling via het PME en collectieve ziekenkostenverzekering;
 • Een reiskostenvergoeding op basis van € 0,23 per kilometer o.b.v. woon/werk afstand;
 • Flexibele werktijden in overleg met je leidinggevende;
 • Een actieve personeelsvereniging met leuke activiteiten (bijv.: een sloepentocht, zomer BBQ, sinterklaasviering of pub-quiz);
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding (Feadship Academie).


Functie:interior engineer
Startdatum:24-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 5000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Vries Feadship via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Senior Engineer Interior De Vries Feadship 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures