Vacature Regiebehandelaar

Regiebehandelaar in Warmond

Regiebehandelaar (24-36 uur p/w)

Wat leuk dat je onze vacature gevonden hebt! Ben jij een enthousiaste GZ-psycholoog, Verpleegkundig specialist of Kind- en Jeugdpsycholoog die wil werken bij een betrokken en flexibele organisatie die nét even anders dan anders is? En werk je graag met een diverse doelgroep van kinderen, jongeren en jongvolwassenen binnen de specialistische jeugd GGZ? We hebben op verschillende locaties van YOEP mogelijkheden en gaan graag met je in gesprek hierover!

Ieder kind willen wij helpen kansen te creëren en deze met beide handen aan te grijpen. Voor kinderen met diverse ontwikkelingsproblematieken is dat niet vanzelfsprekend. Met de juiste hulp van onze betrokken professionals kan ieder kind hier belangrijke stappen in zetten. Ben je op zoek naar een organisatie die nét wat anders is en heb je hart voor kinderen en jongeren, lees dan zeker verder!

Jouw rol als Regiebehandelaar

Als regiebehandelaar vorm je een nauwgezette samenwerking met het multidisciplinaire team binnen onze polikliniek. Je draagt zorg voor je eigen caseload en biedt begeleiding aan de behandelaren van YOEP gedurende het volledige behandelproces. Je bent actief betrokken bij diagnostische processen en voert behandelingen uit. Bovendien ben je verantwoordelijk voor werkbegeleiding en supervisie van de behandelaren, waarbij je tevens een leidende rol vervult binnen het team op inhoudelijk vlak. We moedigen je aan om actief bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van YOEP, waarbij jouw inzichten en expertise een waardevolle bijdrage vormen.

Wie is YOEP?

YOEP is in staat om volledige trajecten van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo'n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Ben je dus op zoek naar een leuke baan in een hecht team en zie jij jezelf als iemand met een open, betrokken houding en iemand die collegiaal en zelfstandig is? En heb je ervaring binnen de GGZ of het onderwijs en/of met de doelgroep kinderen, jeugdigen, jongvolwassenen? Dan ben je een ideale kandidaat! Natuurlijk ben je een betrokken en enthousiaste collega die ook flexibel en stressbestendig is. Maar vooral vind je jouw job de mooiste baan van de wereld, omdat je samen met je team kinderen verder helpt. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan nu bij YOEP! We hebben jou veel te bieden. Wat dacht je van:

• Een contract voor bepaalde tijd met de intentie voor een vaste aanstelling;

• Een salaris op basis van CAO GGZ schaal 65 van € 4.785,00 tot een maximum van € 6.264,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (trede afhankelijk van kennis en ervaring);

• Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;

• Een persoonlijk opleidingsbudget;

• Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;

• Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon;

• Een jaarlijkse YOEP-teambuilding dag met al je collega's, leuke teamuitjes, borrels en heel veel gezamenlijke lunches.

• Een laptop en benodigde thuiswerk voorzieningen;

• Ondersteuning van secretariaat, ICT-helpdesk en backoffice;

Als je meer informatie wenst over deze functie, het team of gewoon wil laten weten dat je heel enthousiast geworden bent, dan kun je bellen of appen met Bjorn Bouwmeester op (bereikbaar op kantooruren ma tot do) of mailen naar .

Je kunt jouw sollicitatie per e-mail richten aan . Wij ontvangen graag zo spoedig mogelijk jouw brief en cv.Functie:regiebehandelaar
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4785 – 4785
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met YOEP! via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Regiebehandelaar YOEP! 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures