Vacature Proposal Engineer

Proposal Engineer in Sassenheim

Proposal Engineer

Ben jij toe aan frisse lucht? En zie je een uitdaging in de kritische luchtinfrastructuur wel zitten? Dan is de functie Proposal Engineer bij Induct écht iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als Proposal Engineer bij Induct ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de klantvragen naar een passende technische oplossing en ontwerp. Op basis van dit ontwerp maak je een projectcalculatie- en offerte met daarin een budget en een planning. Je werkt aan meerdere technisch uitdagende (internationale) projecten in de luchttechniek en ondersteunt de Commercieel Directeur bij het verkoopproces en het opvolgen van de offertes.

Wie ben jij?
Je hebt al enkele jaren ervaring als proposal engineer of een vergelijkbare rol en hebt kennis van luchtbehandeling en energietechniek. Omdat je nauw samenwerkt met collega's, leveranciers en jouw klanten, beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bent oplossingsgericht.


Wij zijn een informeel bedrijf, met korte lijnen en loyale en betrokken collega's. We hebben veel aandacht voor persoonlijke groei en bieden ruime opleidingsmogelijkheden.

Wat kun je nog meer van ons verwachten:

  • Een bovengemiddeld salaris, afhankelijk van ervaring en profiel;
  • Een goede balans werk en privé: 27 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen per jaar;
  • Een goede pensioenregeling bij PME;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt;
  • Gezamenlijke activiteiten, waaronder jaarlijkse BBQ en Kerstfair.

Wie zijn wij?
Induct biedt maatwerk oplossingen voor luchttechnische vraagstukken. Hierbij engineeren, ontwerpen, leveren en monteren we industriële installaties en cleanrooms van A tot Z. Met een jarenlange ervaring is Induct een betrouwbare partner en zijn we onder andere actief in de food, pharma, medische industrie en offshore. Induct maakt deel uit van de Vink Groep waarin meerdere bedrijven op luchttechnisch gebied actief zijn. Wij werken in een klein team en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor elkaar en onze klanten. Onze projecten voeren we over de hele wereld uit.

De koffie staat klaar. Zullen we kennismaken?
Zin in deze frisse uitdaging? Solliciteer vandaag nog en stuur je (motivatie)brief en CV op naar .

Heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met via .

12 februari 2024

Proposal Engineer

Ben jij toe aan frisse lucht? En zie je een uitdaging in de kritische luchtinfrastructuur wel zitten? Dan is de functie Proposal Engineer bij Induct écht iets voor jou! Wat ga je doen? Als Proposal Engineer bij Induct ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de klantvragen naar een passende technische oplossing en ontwerp. Op basis van dit ontwerp maak

12 februari 2024

12 januari 2024

29 december 2023

Sprankelende Vink Kerstfair 2023

Ieder jaar organiseert Vink Groep voor alle medewerkers van Vink Systemen, Vink Products, Induct, VSL Air en Vink Groep de Vink Kerstfair. Een fijn samenkomen waar we met elkaar terugkijken op het afgelopen jaar onder het genot van gezelligheid en plezier. Ook dit jaar werd het terrein rondom het kantoor getransformeerd tot feestelijke kerstfair waar alle medewerkers konden genieten van

Partnership between the Vink Groep and Accutrol

Vink Groep will help organizations design, supply, install, and maintain the most energy-efficient facilities within the region's new and existing critical environments. Danbury, CT, USA ― August 28, 2023 ― Accutrol LLC , the global leader in the manufacturing and distribution of innovative airflow technologies for critical environment airflow control and measurement, announced a new partnership agreement with Vink Groep. Vink Groep is

Eerste Vink Veiligheidsdag

De Vink groep heeft samen met Vink Systemen en Induct een veiligheidsdag georganiseerd, met het thema "Werken op hoogte". De dag stond in het teken van het vergroten van de betrokkenheid, bewustzijn en het delen van ervaringen op het gebied van veiligheid. De Veiligheidskundige van DKG Safety verzorgde aansprekende presentaties en deelde ervaringen. Er was ook tijd om buiten met

Vink's got Talent

Binnen Vink hebben wij het programma Vink's got Talent, wat dit jaar in het teken staat van managen van complexe projecten. Maar liefst 12 collega's van verschillende afdelingen binnen de Vink Groep zijn recent met elkaar op site visit geweest bij een van onze farmaceutische projecten in Sassenheim.

Functie:proposal engineer
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vink Systemen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Proposal Engineer Vink Systemen 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures