Vacature Projectleider R&D - Machinebouw

Projectleider R&D - Machinebouw in Sassenheim

Wil je meewerken aan nieuwe ideeën, technologieën of producten in de machinebouw? Als Projectleider R&D krijg je de ruimte om creatieve en innovatie technische ideeën en oplossingen te bedenken binnen een internationale organisatie!

De organisatie, onderdeel van een multinational, maakt al tientallen jaren machines die gebruikt worden in de verfindustrie. Bij deze machines speelt de steeds verdergaande digitalisering ook een grote rol. Als Projectleider R&D ga je op zoek naar structurele oplossingen en verbeteringen samen met je (internationale) collega's!

In deze rol krijg je de kans om het ontwerp van productieprocessen te beïnvloeden, de kwaliteit te waarborgen, de productievloer te ondersteunen en machines te beheren en testen. Kortom, een gevarieerde en uitdagende rol waar je contact hebt met alle lagen binnen de organisatie, van R&D tot productie en management!

Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een internationale organisatie waar een prettige en informele sfeer heerst? Dan zoeken we jou! Lees snel verder of reageer direct!

De organisatie is al enkele decennia actief in het ontwerpen en bouwen van mengmachines voor o.a. de verfindustrie. Men is wereldwijd actief en staat bekend om de goede kwaliteit van de machines. Het doel is om klanten zo veel mogelijk de ondersteunen door hen de juiste producten, diensten en informatie aan te bieden.

Zijn nu bezig met het moderniseren van de verschillende machines en breidt de functionaliteiten van deze machines dan ook flink uit. Zo wordt er vooral gekeken naar het kunnen uitleveren van de data. De machines worden dan ook geschikt gemaakt voor Industrie 4.0

Als Projectleider R&D ben je actief betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe machines, in de ontwerpfase werk je samen met het R&D team om het ontwerp te optimaliseren voor het assemblageproces. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het opzetten van het assemblageproces, het beheren van het logistieke proces, kwaliteitsondersteuning, het ondersteunen van de productievloer en het machinebeheer. Ontwerpaanpassingen en uitbreidingen aan bestaande machines voer je zelfstandig uit.

Je bent onderdeel van een team bestaat uit 4 man, daarnaast werk je samen met verschillende afdelingen binnen de organisatie zowel op locatie als internationale collega's. Door deze korte lijntjes ben je actief betrokken bij het proces.Functie:Projectleider R&D - Machinebouw, Projectleider Machine Ontwikkeling
Startdatum:22-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Independent Recruiters via elise.97023.572@independentrecruiters.aplitrak.com of 651888293. Of bezoek hun website http://www.independentrecruiters.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Projectleider R&D – Machinebouw Independent Recruiters 22-01-2024

Bekijk ook andere vacatures