Vacature Plaatwerker / Constructiewerker

Plaatwerker / Constructiewerker in Alphen aan den Rijn

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Voor een mooie organisatie in Alphen aan den Rijn ben ik op zoek naar een gedreven plaatwerker/ metaalbewerker die op zoek is naar een functie waar hij/zij kan groeien en mooie producten kan maken. Dit gemoedelijke bedrijf is klein in omvang maar groot in uitwerking. Zo maken zij verschillende enkelstuk producten voor onder andere de RET, Bijenkorf en andere diverse mooie opdrachtgevers. Hierbij ben je als constructiewerker verantwoordelijk voor het opbouwen van de constructies van A tot Z. Vanaf tekening of instructie de platen bewerken met behulp van diverse CNC machines, het aflassen van het eindproduct en het wegbrengen naar de poedercoater.

Functie-eisen

Bij deze organisatie krijg je de ruimt om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen. Van belang is dat enige ervaring met metaalbewerking al aanwezig is, daarnaast zijn de volgende punten van belang of gewenst: 

 • Ervaring met lassen (TIG)
 • Ervaring met kanten/zetten (CNC)
 • Constructiebankwerkzaamheden
 • Vanaf tekening kunnen werken
 • Een goede dosis motivatie
 • Mooie producten willen afleveren 
 • Houden van een vrije vrijdagmiddag (werken tot 12:00) 
Arbeidsvoorwaarden

Naast het feit dat je ervan houdt om een mooi product af te leveren is het natuurlijk gewenst om een mooie tegenprestatie te krijgen voor je harde werken. Zo mag je het volgende verwachten: 

 • Salaris tussen de €2.400,- en €3.000,-
 • Meerdere doorgroeimogelijkheden aanwezig
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Pensioensopbouw
 • Kilometervergoeding 
 • Werken in een informeel en gezellig team 
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Timo! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 010-2239621 of via de email timo.brouwer@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:Plaatwerkers
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2400
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via timo.brouwer@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website https://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Plaatwerker / Constructiewerker VNOM 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures